Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Realitní a developerská společnost: - nákup, prodej, pronájem všech druhů nemovitostí - výkupy nemovitostí. Společnost je řádným členem Asociace realitních kanceláří ČR.

A-FINI, s.r.o. je developerská společnost, která poskytuje výstavbu půdních bytů.

R 21, s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a nákup nemovitostí, stěhování, zajištění financování a na developerské projekty.

Realitní společnost REAL major, s.r.o.poskytuje prodej a pronájem rodinných domů, bytů, stavebních pozemků, novostaveb a výstavbu rodinných domů na zakázku.

1. Rosická, s.r.o. je ryze česká firma, která provádí výstavbu rodinných domů, bytů a nízkonákladové stavby

QuickBuilding, s.r.o. je stavební firma, provádějící suchou výstavbu, developerské činnosti, úklidové služby postavební, úklid rodinných bytů, kanceláří.

ConMach s.r.o. se zaměřuje na developerskou činnost, stavbu na klíč, návrh a realizaci fotovoltaiky a prodej stavebního materiálu.

Stavební činnost - bytová výstavba, novostavby - rekonstrukce budov - základové desky pro dřevostavby - zateplování. Developerská činnost.

Již od svého vzniku v roce 1993 podniká naše firma v oboru pozemního stavitelství na území České republiky, Rakouska a Německa. Součástí naší společnosti je také vlastní developerský program, který tvoří jeden z pilířů dalšího rozvoje naší činnosti. V oblasti developerských projektů se jedná zejména o výstavby bytů do osobního vlastnictví, ...

Společnost Development Minářová s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti bydlení a realit. Zabýváme se výstavbou a prodejem rodinných domů. V rámci naší činnosti se postaráme o vyřízení veškerých formalit, od zajištění projektové dokumentace přes stavební povolení až po finální dokončení stavby. Věnujeme se také realitní činnosti, naši makléři ...

Společnost CONCEPTURA s.r.o. realizuje komplexní služby v oblasti developerské činnosti, stavebních, zednických prací. Mezi činnost patří rekonstrukce, elektroinstalace, dopravu sypkých materiálů a jiné.

Služby, prodej: -developerské -byty, domy, pozemky -stavební -inženýrské -projektování

Rezidence Škrochova se sídlem v Brně poskytuje sedm bytů s balkónem, terasem a zahradou a úložným prostorem. K dispozici jsou čtyři parkovací místa.

Stavba rodinných domů - developerská společnost

Obchodní, developerská a realitní činnost - výstavba rodinných domů.

Služby: - developerská činnost - inženýrská činnost, zabezpečování odborných činností ve fázích přípravy staveb, zabezpečení získání územních rozhodnutí a stavebních povolení, vlastní realizace výstavby - realitní činnost - správa nemovitostí.

Developerské služby, developerská činnost. Občanská výstavba, průmyslová výstavba, výstavba domů, domy-rodinné, bytové. Zvýhodněné podmínky poskytnutí hypotečního úvěru. Naše firma BRNĚNSKÁ DEVELOPERSKÁ s.r.o., funguje již od roku roku 2008. Zabýváme se rozvojem občanské a průmyslové výstavby formou investic do pozemků, nákupem nemovitostí i ...

Služby: - Školící a vzdělávací zařízení: - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů, školení - volnočasové aktivity zejména pro děti a mládež - lektorská činnost v oblasti kultury, etikety a manažerského vzdělávání. Taneční a umělecká škola. Volnočasové a sportovní centrum. Kulturní a společenské ...

Služby v oblasti inženýrské činnosti, vlastní stavební činnosti a stavebního práva. Inženýrská činnost.

Development, investice do nemovitostí: - projekty . investiční příležitosti

Developerská společnost: - příprava, realizace průmyslových, kancelářských i polyfunkčních projektů.

Developerský projekt, pronájem nemovitostí.

Činnost: - stavební projekce - projekční práce - realizace staveb - realitní činnost - vyhledávání a administrace investičních příležitostí