Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Developerská činnost. Služby: - vypracování a dodání projektové dokumentace vč. autorského dozoru - inženýrské služby - výstavba, rekonstrukce - technický dozor - dodávka staveb na klíč.

Služby: - investiční poradenství - prodej nemovitostí z vlastních developerských projektů - developer - výkup nemovitostí protiúčtem.

Klidné bydlení v rodinných domech v blízkosti Ostravy v lokalitě obce Krásné Pole. Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi jednoho ze tří RD v klidné části Krásného Pole v nové lokalitě "Nad Stádlem".

Investiční a developerská činnost.

Development, developerská činnost, stavební investor: - realizace projektů zabývajících se získáváním lokalit, výstavbou nemovitostí a jejich následným pronájmem či prodejem.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Pronájem a půjčování věcí movitých Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Oceňování majetku pro věci nemovité Projektová činnost ve výstavbě -Tržní oceňování majetku -Činnost organizačních a ekonomických poradců Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-projekční činnost v oblasti zpracování informací -Zprostředkování obchodu -Velkoobchod -Realitní činnost

Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných domů - rezidenčního bydlení v lokalitě Slezské Ostravy.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí