BUILDINGcentrum - HSV, s.r.o.
Accolade, s.r.o.

Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Aktuální nabídka našich půdních bytů - prodej půdních bytů - výstavba půdních bytů.

Developerská firma zajišťující výstavbu 32 řadových a 14 samostatně stojících domů.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Developerská společnost. Stavební činnost, projekce: -stavby -administrativní a komerční centra, průmyslové stavby i rezidenční domy a areály.

Poskytování služeb organizačních a ekonomických poradců, zprostředkování v oblasti obchodu.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Nabídka služeb stavební a developerské společnosti s působností v České a Slovenské republice.

Zaměřujeme se na marketingové služby v oblasti obytných prostor, na prodej bytů a rodinných domů.

Akvizice a development velkých investičních celků. Jsme silná a progresivní developerská společnost a prostřednictvím svých dceřiných firem za sebou máme účast na širokém spektru obytných a obchodních projektů a budov. Současně poskytujeme své služby i dalším renomovaným českým developerům.

Bydlení - rodinné domy Říčany. Prodej rodinných domů na klíč a pozemků v obci Světice u Říčan okres Praha Východ. Rodinné domy situovány v přírodě - klidné bydlení.

Developerská a realitní společnost. Prodej bytů, pozemků, rodinných domů. Pronájem nemovitostí. Vyřízení hypotečního nebo stavebního úvěru. Výhodnou investice. Poradenství ve způsobu financování vybrané nemovitosti. Finanční poradenství Developerský projekt Rezidence Smíchovská 19 nových bytů

Stavebně - obchodní a developerská společnost. Prodej: - stavební parcely na rodinnou výstavbu a realizaci staveb na klíč. Předmět podnikání: - provádění bytových a občanských staveb - správa vlastního majetku - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování jen základních služeb s pronájmem spojených - realitní ...

Jsme předním investorem, developerem, správcem nemovitostí a manažerem nemovitostního fondu v oblasti realit a hotelnictví ve střední Evropě a spravuje majetek v hodnotě 740 milionů EUR. Klíčové obchodní aktivity: - skupina působí v regionu střední Evropy od roku 1991. Aktivní v následujících segmentech: - rezidenční - kancelářský ...

Mezinárodní investiční klub InvestClub vytváří společnost lidí hledajících zajímavé a unikátní investiční příležitosti, které nejsou na trhu běžně dostupné. Pro své členy vyhledává takové investice, které mají zajímavý investiční příběh a vysoké zhodnocení. InvestClub pro své členy vyhledává nové investiční příležitosti s vysokým potenciálem, ...

Výstavba, stavba, prodej: -byty.

Společnost OPTREAL, spol. s r.o. působí na našem developerském trhu již od počátku roku 1997. Hlavním těžištěm naší práce je prodej plně zainvestovaných pozemků na rodinné domy a komerční výstabu a výstavba technické infrastruktury. Rovněž se podílíme na několika bytových projektech v Praze a blízkém okolí.

Poskytujeme kvalitní služby v mnoha oblastech inženýrského poradenství a projektového managementu, které se opírají o dlouholeté mezinárodní zkušenosti zejména v oblastech: - dopravy - výstavby občanské vybavenosti - vodního hospodářství.

Akciová společnost Uniga-cz je developerskou společností, která se zabývá investorskou a inženýrskou činností v oblasti výstavby a úzce se specializuje na výstavbu řadových rodinných domů.

Jsme odborníci na kompletní řešení staveb, jejich koncepci, architekturu a realizaci. Nabízíme vám komplexní služby při budování a modernizaci nadstandardního bydlení.

Specializujeme se na přípravu, prodej plně zainvestovaných pozemků pro individuální výstavbu rodinných domů. Pozemky mají zajištěnou kompletní technickou infrastrukturu v rozsahu kanalizace, voda, elektro, plyn, komunikace včetně veřejného osvětlení.