Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej - profesionální nářadí: -nářadí pro obklady a dlažby Kaufmann -nářadí pro práci se sádrokartonem -nerezové stavební nářadí Kaufmann -hladítka, míchadla, stahovací latě, metry, pásma, vodováhy i s magnety Wefista -ruční a malé elektrické řezačky. -elektrické pily na obklady a další materiály Montolit a ...

Prodej: - nářadí a doplňky pro zlatníky - zirkony - nastřelovací náušnice - šperky - exotický hmyz - mořští živočichové - minerály.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.

Prodej: - spojovací materiál - ruční nářadí - plastové krytky - zahradní nábytek - vybavení domácnosti.

Půjčovna stavební a zahradní techniky: - drobná stavební mechanizace - vibrační desky a válce - hutní pěchy - čerpadla - brusky - malé elektrocentrály - zahradní mechanizace. - pásové bagry 1-1, 5 tuny

Maloobchod, velkoobchod: - spojovací materiál, stavební vruty, pletivo, drobné ruční nářadí, hřebíky, hmoždinky, chemické malty, tmely, silikony.

Společnost INSTA CZ s.r.o. působí jako spolehlivý dodavatel v oboru výstavby a rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb. Zabýváme se kompletní realizací kanalizací, vodovodů, čistíren odpadních vod, pozemních komunikací, mostů a podobně. Zajišťujeme také revitalizace náměstí či sídlišť a součástí našich dodávek je i projektová ...

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Prodej, pokládka, montáže, renovace: - dřevěné podlahy. Služby: - broušení, renovace - parkety Půjčovna: - brusky na parkety - vybavení pro podlaháře. Prodej: - materiály pro pokládku a údržbu dřevěných podlah a parket: - laky, oleje, vosky, lepidla, tmely, lišty - dekorativní, přetíratelné tapety.

Opravy: - elektrické domácí spotřebiče - elektrické nářadí - bytové zařízení.

NAREX autorizovaný servis a prodej: - elektrické ruční nářadí, stroje a nástroje značek - pásové pily - zahradní technika - dřevoobráběcí stroje - kompresory - svářecí technika - žebříky, plošiny. Půjčovna nářadí.

Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

Internetový obchod, eshop, prodej - ruční nářadí - kleště, závitníky, šroubováky, kladiva, klíče, gola sady - elektronářadí - brusky, vrtačky, aku vrtačky a šroubováky, elekrická kladiva, horkovzdušné pistole - stavební chemie - stavební technika - ploty - spojovací materiály - pily, vrtáky - lešení - měřidla, měřící technika

Naše firma nabízí v obci Hanušovice v okrese Šumperk především železářské potřeby a potřeby pro domácnost. Najdete u nás také nástroje a nářadí pro kutily, dále domácí elektrospotřebiče (kde zajišťujeme i jejich montáž) a to jak bílou, tak i černou techniku. Naše nabídka - prodej: - železářské potřeby - domácí spotřebiče (bílá technika), ...

Obchod, velkoobchod, e-shop, prodej: - řetězy - řetězová kola - ozubená kola - ozubené hřebeny - klínové řemenice - upínací pouzdra - kompresory - převodovky - pneumatické nářadí.

Import a distribuce: - pneumatické nářadí - rámovací stroje - lepící technika.

Ve firmě DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. vám zajistíme míchání barev a také zde nakoupíte vše od stavebního materiálu až po malířské nebo zahradní nářadí. Dle potřeb zákazníka jsme také připraveni poskytnout nákladní autodopravu vlastními vozidly. Mezi naše další činnosti se řadí zemní práce a nově jsme zařazeni v programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM. ...

Výroba a prodej: - slinuté karbidy - lisovací nástroje - nástroje pro obrábění. Soustružení. Frézování a vrtání.