Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projektová činnost Brno. Inženýrská činnost Brno. Stavební dozor Brno. Zajištění stavebního povolení. Architektura DEVELOPMENT – stavební dozor, inženýrská a projekční činnost Brno.

Projektová činnost - novostavby - opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů, půdních vestaveb, rekreačních objektů, nebytových staveb.

Autorizovaný inženýr v oblasti statiky a dynamiky staveb Projektová dokumentace - rodinné domy - půdní vestavby - ocelové a dřevěné konstrukce - novostavby - rekonstrukce.

Inženýrská činnost, projekční kancelář.

Služby stavebního inspektora - technický dozor. Projekční činnost Stavby Překlady technických textů.

Projekty domů na klíč Dřevostavby TURBOCAD Zpracování projektové dokumentace.

Práce. - přípravné stavební práce - přípravy staveniště - dokončovací stavební práce. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví - architektonická a inženýrská činnost.

Projektová příprava staveb, poradenství, engineering: -architektonické studie a investiční záměry -územní řízení a stavební povolení vč. obstarání (vyjadřovačky) -dokumentace podle zahraničních norem ve vícejazyčném provedení (německy, anglicky, rusky). Inženýrská činnost, průzkumy, posudky: -zaměření stávajícího stavu -geodetické ...

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Architektonický ateliér. Služby: - projektová činnost ve výstavbě - architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Projekční kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - kontrola statiky staveb - technické poradenství.

Návrhy - tepelná čerpadla, montáž tepelná čerpadla. Stavební dozor Projekce - nízkoenergetické domy, zhotovení a kontrola rozpočtů staveb, vyřízení stavebního povolení a kolaudace, stavební poradenství.

Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Realizace - interíéry, zpracovávají - studie a projekty pro stavební povolenítechnický dozor investora. Autorizovaná architektonická kancelář.

Projektanti, projekce, projektování staveb. Projektování vodohospodářských a průmyslových staveb - ocelové konstrukce. Sídlíme v Brně a oblastí naší činnosti je Česká republika i Slovenská republika. Dále inženýrská činnost. Projekty staveb z oceli i betonu. Projekce: výrobní haly manipulační prostory ...

Inženýrská činnost ve výstavbě projekce - urbanistické studie a obytné zóny Projekční činnost ve výstavbě Výstavba - průmyslové stavby - sportovní stavby - rekonstrukce staveb - rodinné a bytové domy - občanské stavby.

Projekce - elektroinstalace Projekce - ústřední vytápění - plynoinstalace Inženýrská činnost Projekce - obytné a občanské stavby.

Zařízení a dodávka na klíč - komerční stavby - rodinné domy - byty - obchodní, kancelářské a společenské prostory Návrh, zařízení a dodávka na klíč - komerční stavby - rodinné domy - byty - obchodní, kancelářské a společenské prostory.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce. Realizace staveb, výstavba: - bytové stavby - průmyslové stavby. Truhlářství. Podlahářství.

Dozorování, projektování staveb Projekční činnost Rekonstrukce staveb Projektování pozemních staveb Rekonstrukce, vestavby podkroví Rodinné domy Obchody, restaurace, služby Školství aj. Provádění dozorů staveb Zaměřování stávajícího stavu Posuzování objektů Poradenství včetně rozpočtů Zajištění dalších technických profesí se ...

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Projektová činnost v oblasti dopravních staveb.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektování vnitřních i venkovních elektrických rozvodů a bytových i průmyslových elektroinstalací. Nabídka projektování přeložek inženýrských sítí.