STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Činnost: - návrhy interiérů - projekty rodinných domů.

Činnost: - podklady pro zpracování žádosti o dotaci Zelená úsporám - projekční práce - pasportizace.

Projekční činnost: - rodinné domy - nástavby - přestavby - rekonstrukce.

Soudní znalec - stavebnictví a ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí. Inženýrská činnost. Projekce - architektura. Projekce - průmyslové a skladové areály.

Činnost: - projekty rodinných domů - inženýrská činnost.

Projekční atelier, projekce: - pozemní stavby - interiery.

Činnost: - projektování energetických staveb - projekce inženýrských sítí.

Architektonicko projekční kancelář.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace revitalizace bytových domů - poradenstvím v oblasti pozemního stavitelství.

Služby: - stavební projekce - projektování dopravních staveb - autorizovaný inženýr ČKAIT v oboru dopravní stavby

Služby: - stavební inženýrka - stavební projekce - projektová dokumentace pro využití chytrých technologií

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Projektová činnost ve výstavbě, projekce, projektant.

Projektové práce Stavby - rodinné domy na klíč.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství: -obnova, rekonstrukce a zateplování fasád budov. Provádíme zateplování budov, rodinných domů. Zhotovení stavební projektové dokumentace. Rekonstrukce budov.

Služby energetického poradenství pro obce i podnikatele. Energetické audity. Projekty energetickych úsporných opatření. Podání dotací. Projektová dokumentace pozemních staveb včetně inženýrské činnosti Výběrová řízení. Dotace.

Projekční a inženýrská kancelář.

Projekce, dodávka i montáž automatiky (větrání schodišť, skleníků, řízení provozu strojů aj.). Inženýrská činnost v investiční výstavbě.