STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekční kancelář, projektant, projekce specializace: voda, vodo topo plyn, odpad, kanál, kanalizace: - projektová činnost ve výstavbě.

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Projekce, projekční a inženýrská činnost. - odhady nemovitostí

Činnost: - stavební projekce - projekční práce pro občanskou, bytovou a průmyslovou výstavbu. - realizace staveb.

Provádí: -projekty pozemních staveb, -požární bezpečnost staveb -projekty inž.sítí - kanalizace, voda, plyn Sdružení projektantů.

Architektonické, projekční služby. Projekce stavební.

Projekční a znalecká kancelář : - projectmanagement - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - soudně-znalecká činnost“ ve stavebnictví.

Služby: -projekce -technické zařízení budov -plynofikace -plynové kotelny -zdravotechnika (vnitřní kanalizace a vodovod) -ústřední vytápění. GEOS, DAKON, KORADO, RAVAK, ATMOS

Projekce, projekční činnost: -územně projektové dokumentace -zaměřování -projekty přestaveb a rekonstrukcí stávajících objektů -dokumentace pro územní a stavební řízení, pro provádění staveb -sanační opatření objektu.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Pozemní stavitelství: -projektová a inženýrská činnost -projektová dokumentace -program zelená úsporám

Služby: -architektonické -inženýrské. Zaměření na pozemní stavby.

Projekce, projektování: -kanalizace -studní -plynovodů -venkovních vodovodů -menších čerpacích stanic.

Provádíme: -montáže sádrokartonových konstrukcí -půdní vestavby -kazetové podhledy -příčky a šikminy -zateplování fasád rodinných domů, zelená úsporám -různé stavební práce -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby.

Projektování: -stavby -rekonstrukce -interiéry.

Architektonické a inženýrské činnosti. Projektování.

Architektonické, inženýrské a projektová činnost. Projekce, projektant.

Služby: - projektant, projektování, projekce - architektonická a inženýrská činnost.

Projektová činnost ve výstavbě

přerušení: od: 4.2.2013. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Pokrývačství, tesařství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Projektová činnost ve výstavbě

zánik poslední živnosti: 27.9.2013 Dodávka: - stavební materiál Inženýrská činnost Stavební činnost - realizace staveb.

Stavební společnost, výstavba: -montované domy na klíč, dřevostavba, dřevostavby -rodinný dům na bázi dřevěné montované konstrukce -projekce, architektonická studie, dokumentace pro stavební povolení, výrobní dokumentace a následná realizace rodinných domů technologií montovaných dřevostaveb.