STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Realitní činnost. Návrhy, prodej: - byty. Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektové služby v pozemním stavitelství.

Projektování staveb. Projekční kancelář.

Projektová dokumentace, vodovodní, kanalizační a plynové přípojky. Stavební povolení, územní souhlas. Zelená úsporám, vyřízení dotace, energetický posudek.

Služby: -projekční činnost -technický dozor.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Inženýrské služby Projektová činnost Kopírování

Projekční kancelář. Projektová činnost: -projektant, architekt -stavby.

Návrhy, rekonstrukce: -interiéry.

Architektonické a inženýrské služby.

Projekce: -gastronomické provozy.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební činnost

Sdružení stavebních podnikatelů. Služby: -projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví. (projekční ateliér). Inženýrské činnosti: - zpracování investičního záměru - vypracování odborných posudků - konzultační a poradenskou činnost - posouzení a vyhodnocení nabídek dodavatelů - zabezpečení vydání územního rozhodnutí a ...

Projektová činnost ve výstavbě.

Projektová činnost ve výstavbě

Projekce stavební: -novostavby -modernizace -rekonstrukce -včetně vyřízení stavebního povolení.

Projekční a inženýrská činnost.

Stavební firma: - zakázková výroba objektů bytových, občanských, průmyslových a inženýrských. Od zadání stavby, zpracování projektové a rozpočtové dokumentace, až po realizaci dodávek na klíč.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.02.2011 do 31.12.2020 Projekce - nízkoenergetické domy - rodinné domy - byty.

Projektová činnost ve výstavbě: - rodinné domy - novostavby