Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekčně-inženýrská organizace. Stavební projekce. Projektování. Inženýring. Dozorování staveb.

Projektová dokumentace. Inženýrská činnost.

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Kompletní inženýrské služby se zaměřením na státy SNS. Kompletní projektová činnost se zaměřením na státy SNS.

Stabilní hasící přístroje - projekty - dodávka - montáž - servis Inženýrské služby Poskytují - projekční služby

Projekční kancelář: - studie rodinného domu ve 3D - dokumentace pro územní a stavební řízení - dokumentace na rekonstrukci rodinného domu - dokumentace pro dotační programy - dokumentace na zateplení panelových domů a rodinných domů - výpočet tepelných ztrát, průkaz energetické náročnosti budovy - inženýrská činnost.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavební činnost - stavby na klíč. Projekce, projekční činnost: - stavební.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Stavební projekce, inženýring. Zpracování: - architektonické studie - projektová dokumentace.

Inženýrská činnost: - stavební dozory a poradenství. Projekční činnost.

Stavební činnost, projekce, realizace: - inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstrańování Správa a údržba nemovitostí Zajištění, zprostředkování: - pozemky, lokality k zástavbě - územní rozhodnutí - stavební povolení - průzkumy a studie k výstavbě - změny územního plánu - stavební ...

Služby: -architektonické návrhy staveb -stavební dozor -inženýrská činnost -kopírování do formátu A0. Projekce, projekční činnost: -pozemní stavby, stavební.

B-STYL Ostrava. Společnost byla založena po šestiletých zkušenostech v oboru suchých staveb a čtyřleté spolupráci s německou firmou FELS-WERKE GmbH, u které jsme získali certifikát k provádění montáže sádrovláknitých desek FERMACELL. Činnost: -montované domky, domy dle požadavku zákazníka -interiéry -podlahové systémy -stavební ...

Projekční kancelář. Projekce: - rodinné domky - občanské stavby - podnikatelské objekty - hospodářské budovy - zdravotechnika - vytápění - návrhy zahrad.

Architektonické, designerské a grafické práce, kompletní zpracování projektové dokumentace na stavby i interiery.

Projekční a inženýrská činnost: -stavební projekce -projekce inženýrských sítí.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.

Projekční práce: - dopravních staveb - vodohospodářských staveb Inženýrská činnost Ekoogické hodnocení Technický dozor, koordinátor BOZP

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - stavby na klíč - zateplování fasád - provádění monolitických stropů - strojní omítky. Projekční a inženýrská činnost.

Dodávka: - inženýrské sítě. Projekce, projekční činnost. Projekce inženýrských sítí.

Stavebně projektová kancelář. Pobočka. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Projekční kancelář. Stavební projekce. Statické posuzování staveb. Projektová dokumentace.

Stavební služby: - projektová dokumentace - energetické audity - zajištění stavebního povolení.