STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekce, projektování a vzdělávání v oblasti telekomunikací, informačních sítí a zabezpečovací a sdělovací techniky v dopravě. Sídlo: -Vídeňská 55, 639 00 Brno, tel.:545240564. Pobočky: -Olomouc-zabezpečovací oddělení: -Sladkovského 2, 772 00 Olomouc -tel.:585 153 032 -Hradec Králové-sdělovací a zabezpečovací ...

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Projektová činnost. Projekty staveb a stavby na klíč všeho druhu: - rodinné domy - levné domy (rodinné domy konstruované se záměrem dosažení co nejmenší ceny) - nízkoenergetické domy - domy ze slámy - kanadské dřevostavby - luxusní domy. Zařízení stavebního povolení. Poradenská činnost při výstavbě. Stavební dozory. Stavby ...

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Stavební firma, výstavba: - pozemní obytné a průmyslové stavby - občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - zateplení fasád - rekonstrukce a sanace balkónů a lodžií - rekonstrukce, zateplování. - střechy - realizace nových střech, opravy, rekonstrukce - vnitřní úpravy - stavební projekce.

Firma nabízí: -stavební výkresy pozemních staveb -poradenství -tvorba projektové dokumentace -vypracování statického výpočtu. Stavební projekce.

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Projekce, statika, statické výpočty: - ocelové konstrukce.

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Zeměměřičské práce, geodetická činnost. Projekční práce.

Projekce: - dopravní stavby, křižovatky, komunikace - dopravní značení. Služby: - koncepce rozvoje veřejné dopravy, integrované dopravní systémy - dopravně inženýrské studie - bezpečnostní audity a inspekce.

Návrh, zpracování: - interiéry. Stavební projekce.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Projektování: - inženýrské sítě - sportovní hřiště - parkoviště - opěrné zdi - kanalizační sítě. Stavební dozor, projekce.

Architektonický ateliér. Projektování, stavební projekce: - zdravotnické, občanské a bytové stavby.

Činnost: - projektová, technická, inženýrská. Stavby-průmyslové. Návrh a realizace inženýrských prací. Stavební a elektro projekce.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Investorská a inženýrská činnost ve výstavbě. Stavba: - dřevostavby.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

Stavby: - inženýrské, průmyslové, bytové, občanské (novostavby i rekonstrukce). Úprava, výstavba: - zpevněné plochy, komunikace. Odpady: - likvidace - nebezpečný odpad. Realizace: - inženýrské sítě - voda, kabeláž, plyn, kanalizace. Zemní práce. Stavební projekce, projektování.

Projektování, projekce a inženýrská činnost v oblasti: - mosty - hornictví - podzemní stavitelství - inženýrská geologie - geotechnika - vyztužování železobetonu, železobetonové konstrukce - infrastruktura. Stavební projekce.

Projekční kancelář. Projektování, projekce: - inženýrské a vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod - úpravny vody - chladící okruhy technologických celků - čerpací, filtrační stanice - úpravy toků, revitalizace - technické dozory staveb - komplexní inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě.