STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekty a provádění staveb: - novostavby a rekonstrukce - nízkoenergetické a pasivní RD - kvalitní plastová okna z německých profilů a kování - zděné stavby i na klíč - individuální projekty rodinných domů.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Kompletní projekční práce pozemních staveb - rodinných domů, bytových domů, provozoven apod. Zastavovací studie území, návrhy dělení pozemků. Statické výpočty a posudky pro novostavby a rekonstrukce. Energetické výpočty a posudky, enrgetický audit, PENB, průkaz energetické náročnosti budovy. Vizualizace domů a interiérů. Poradenská činnost ...

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Projekce pozemních staveb: -zpracování kompletní projektové dokumentace.

Stavební projekty, návrhy interiérů. Architektura.

Projekce, projekční kancelář. Architektonické studie.

- Soudní znalec, odhady nemovitostí - vypracování rozpočtů stavebních prací Inženýrská činnost ve stavebnictví: -opatření projektové dokumentace -zajištění územního, stavebního a kolaudačního řízení -projednání projektů -provedení výběrového řízení na dodavatele -výkon stavebního dozoru.

Projekční činnost - rodinné domy - přestavby - malé stavby.

Požární ochrana - část projektu Inženýrská činnost - stavební dozory - poradenství Projekce - pozemní stavby - rodinné domy, skladové objekty, stavby pro služby - opravy, rekonstrukce, novostavby - zateplování staveb - nová technologie

Poradenství - získávání dotací z EU Investiční záměry Inženýrská činnost - monitoring projektů - výběrové řízení na dodavatele Projekční činnost

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma Architektonický ateliér Statická kancelář Projekce: -sociální výstavba -bytová výstavba, stavby pro ubytování -rodinné domy -administrativní budovy -průmyslová výstavba -zdravotnictví -statické návrhy, zajištění objektů -interiéry -památkově chráněné objekty, rekonstrukce.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektové práce ve stavebnictví. Nabídka služeb v oblasti pozemního a inženýrského stavitelství.

Stavby: -inženýrská činnost ve stavebnictví. Služby: -projekce stavební -geodetická činnost -geometrické, výškopisné, polohopisné plány -zaměření inženýrských sítí -funkce odpovědného geodeta -pozemkové úpravy.

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Stavební firma Kompletní dodávka staveb: -stavby průmyslové -stavby občanské -stavby sportovní. Projekce: -pozemní stavby -vodoinstalace -topení, plyn.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Stavební firma VCES a.s. zajišťuje generální dodávky staveb: -od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby -pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce) -vodohospodářské a vodní stavby -ekologické a inženýrské stavby a dopravní stavby ...

Služby: -projektová činnost -dokumentace silnic, dálnic, mostů apod., tramvajové tratě, městské komunikace -zeměměřičská (geodetická) činnost -technologické projekty -obalovny, betonárny -elektroprojekty -inženýrská činnost ve výstavbě -posudky a poradenství.

Zajištění v oblasti staveb: -vypracování projektové dokumentace -potřebná rozhodnutí pro zahájení stavby -výběrová řízení včetně zadávacích podkladů.

Práce: -inženýrské -projekční. Zpracování: -průkazy energetických ztrát budov.