Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavební firma. Naše stavební firma vykonává následující činnosti: - provádění staveb, včetně změn, udržovacích prací na nich a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - technická pomoc ve stavebnictví - dozorování staveb, zpracování cenových rozpočtů a ...

Stavební společnost JTS STAVBY s.r.o. se zabývá: - výstavba rodinných domů na klíč - výstavba inženýrských sítí - výstavba zpevněných ploch - výstavba bytových domů - výstavba průmyslových staveb - výstavba staveb občanské vybavenosti - dopravní a inženýrské stavby - výstavba obchodních a komerčních center. Provádíme: - inženýrská ...

Stavební společnost - nízkoenergetické dřevostavby - průmyslové a zemědělské stavby - projekční činnost.

Služby: - stavební projekce - autorský a technický dozor

Služby - stavbyvedoucí - technický dozor - projektování.

Služby: - zpracování rozpočtů staveb a kalkulací

Architektonický a projekční ateliér - projekty staveb - stavební dozor.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Projekční kancelář - projektování pozemních a dopravních staveb.

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Projektová činnost v investiční výstavbě

Projektová činnost: -rekonstrukce -přestavby -projektová dokumentace -zajišťování stavebního dozoru -odborné technické posudky.

Služby. -projekce interiérů a exteriérů

Projektová činnost ve výstavbě -Inženýrská činnost

Projekční činnost a realizace staveb - projektování staveb - výstavba a rekonstrukce bytových domů.

Inženýrská a projekční činnost - vypracování dokumentace pro provedení stavby - autorský dozor při výstavbě.

Služby: - trhací práce, odstřely - stavební projekce

Autorizovaný technik - projekty pozemních staveb.

Stavební činnost, služby - rekonstrukce - vestavby - sádrokartonářské práce - stavební projekce - zemní práce - nákladní autodoprava

Projekční kancelář: - projekce staveb - návrhy interiérů - urbanismus

Projekce: - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy

Územní plánování, architektura, pozemní stavitelství - projektové dokumentace staveb - architektonické studie a návrhy staveb a interiérů.