CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Vše pro truhláře, stavebníky, nábytkáře a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, drátěný program, lišty, dřevotřísky, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd.

Výroba: -dodavatel betonových stavebních a okrasných prvků pro komplexní pojetí venkovní a zahradní architektury.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.

Stavební firma MISAD - Miroslav Kubeš provádí kompletní stavební práce. Zaměřujeme se na opravy a rekonstrukce domů, bytů a paneláků, zateplení, opravy koupelen, montáž sádrokartonu, opravy střech a mnoho dalších stavebních prací. Sídlíme v obci Lišov, okres České Budějovice. Stavební činnost, práce: - rekonstrukce, stavební úpravy (domy, ...

Naše společnost FINÁL CB s.r.o. se zabývá: - čištěním odpadů WC, sprch, umyvadel, dřezů, podlahových vpustí apod. - údržbou a revizemi kanalizací, odpadů a potrubí (možno i TV kamerou). Havarijní službu provozujeme NON-STOP. Naše služby: - preventivní čištění splaškové a dešťové kanalizace - kontroly a revize potrubí kamerou - čištění ...

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Společnost Pertica CR, s.r.o. se zabývá činností v oblasti zeměměřičských prací. Působí na území Jihočeského kraje. Naše služby: - geometrické plány - poradenství v KN - vytyčování vlastnických hranic - zaměřování staveb.

Naše společnost ELMOT, v.o.s. se zabývá prodejem, opravami a záručním servisem všechen elektrospotřebičů pro domácnosti. Působíme v Jihočeském, Budějovickém kraji a okrese České Budějovice. Opravy, prodej a servis - elektrické bojlery - elektromotorů (možnost i převinutí) - frekvenčních měničů - kalových čerpadel - kamen (akumulační) - ...

Maloobchod, prodej: - eshop a výdejna zboží - kancelářský, školní nábytek - kancelářské, školní židle a křesla - kovový nábytek - trezorové a archivní skříně, regály - jídelní stoly a židle - sedací nábytek - koberce, žaluzie, paravany.

Prodej, servis: -výhradní distributor anglických stavebních strojů, mobilních kompresorů, vrtacích lomových souprav JCB, INGERSOLL-RAND -náhradní díly.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Developerská činnost - výstavba, prodej rodinných a bytových domů.

Prodej, e-shop - ložiska - nářadí - čističe, odmašťovače. Služby - dovoz ložisek.

Geodetická a projekční činnost - projektování pozemkových úprav - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - inženýrské stavby - průmyslové stavby.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Dodávka, prodej, servis - stroje a příslušenství pro svařování plastů Herz GMBH - ruční přístroje značek Herz, Bak, Dohle a další.

Služby - developerská činnost - realitní činnost - stavební činnost.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Činnost - elektroinstalace - elektromontáže - elektronické zabezpečovací systémy - hromosvody - kamerové systémy.

Truhlářství, výroba: - postele - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

E-shop - stavebniny, stavební materiál - izolace - sádrokartony - stavební chemie - betonové výrobky - cihly - střešní krytiny - obklady, dlažba - dveře, zárubně.

Prodej: - zdící malty - sanační omítky - vápenné omítky - trasvápenné sanační omítky - vápenná pojiva, nátěry