CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -architektonické studie -stavební projekce.

Provádíme: - znalecké posudky v oboru stavebnictví - projektová a inženýrská činnost.

Prodej, maloobchod: -materiál topenářský -materiál vodoinstalační -nářadí -baterie -sanitární zařízení -umyvadla, vany.

Služby: -vložkování komínů na tuhá, kapalná, plynná paliva.

Půjčovna - přívěsy - autoboxy Prodej a servis, revize - hasicí přístroje vodní, práškové, sněhové, hydrantové systémy prosklené, hydrantové systémy plné dveře Zpracování dokumentace požární ochrany - školení zaměstnanců a požárních hlídek E-shop - aku sady - zahradní technika - úhlové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v ...

Voda, topení, plyn: -projektová dokumentace -vodoinstalatérské, topenářské práce -montáž a opravy plynových zařízení -stavební činnost -pokrývačství

Truhlářské práce - interiérové vybavení

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - točitých schodišť, točitá schodiště - vestavěných skříní, vestavěné skříně. Podlahářství, podlahářské práce.

Rekonstrukce, modernizace, výstavba. - rodinné domy na klíč, stavby. Práce: - izolatérské, zateplování budovy, fasády.

Zpracování dřeva. Pořez: - kulatina na pásové pile. Výroba, prodej: - truhlářské, tesařské dřevo a řezivo.

Montáže, opravy, servis, revize: - elektrokotle, kotle - elektrická zařízení. Elektromontážní práce, elektromontáže: - elektroinstalace - hromosvody. Domovní rozvody.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Provádíme vyvazování armovacích košů a ukládku armaturové oceli na Vámi realizovaných stavbách. Ceny jsou dle dohody a jsou individuální.

Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Výroba, prodej: -nábytek -interiérové dveře -kvalitní podlahy -okna.

Čištění a kontroly spalinových cest Revize ke kolaudačnímu řízení Vložkování komínů Poradenství

Práce: -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader -návrh koupelen -ústřední vytápění -zdravotní instalace -montáž tepelných čerpadel IVT, CTC Regulus -montáž solárních systémů.

Práce: -malířské -natěračské -lakování -tapetování -tmelení.