CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Revize, montáže, opravy: -elektroinstalace.

Výroba, montáž: -elektrické rozvaděče NN.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Výroba: -dřevostavby -krovy, střechy, zahradní domky, pergoly, balkóny. Stavební činnost: -výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: -pokládka podlahových krytin -obkládání stěn.

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Stavební klempířství. Služby: -klempířské, pokrývačské a výškové práce -rekonstrukce starých střech -stavba nové střechy.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Výroba, prodej: -textilní výrobky -záclony -dekorační soupravy -koberce a textilní díly pro automobilový průmysl. Služby: -sprejování -potisk. Provozovna: -Zdíkov 144 telefon 388426804.

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů

Kominicke práce, čištění, kontroly dle nař.vlády č.91/2010 sb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Pila: -řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna -krovy včetně montáže a položení střešní krytiny -paletové přířezy dle dohody -truhlářské řezivo -smrk, borovice, modřín, buk, dub -pořez kulatiny -pořez vlastní kulatiny -výkup kulatiny -smrk, modřín, borovice -vlastní odvoz -vlastní manipulace -šalovací prvky ...

Služby: -malířství -natěračství.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Maloobchod, dodávka, prodej: -kompletní sortiment pletiv, plotů a oplocení -plastové ploty, branky, pergoly a oplocení bazénů.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace.

Stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -obklady.