CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Truhlářské práce. Zakázková výroba, montáž: -kuchyně -nábytek -vestavěné skříně.

Výroba, prodej nástrojů a nářadí: - topenářské nářadí - instalatérské nářadí - nářadí pro autolakovny - jednoúčelové stroje.

Provádíme: -projektování a realizaci staveb -veškeré zednické a stavební práce -novostavby, přestavby a rekonstrukce bytových, občanských a průmyslových objektů -stavby rodinných domů i jejich opravy -půdní vestavby včetně zateplení podkroví -střešní krytiny všeho druhu -sanace, opravy, zateplení a nátěry fasád -dlažby a obklady ...

Studnářské práce - vrtání studní

Služby: -veškeré zeměměřické práce -zpracování podkladů pro geometrické, polohopisné a výškopisné plány, projekty a ke vkladu do katastru nemovitostí -vytýčení vlastnické hranice, zaměření staveb, oddělení pozemků -zaměření inženýrských sítí -práce odborného geodeta na stavbách. Prodej: -geodetické přístroje a potřeby.

Činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - developerské projekty.

Tesařství. Služby-řemeslo: -montáž krovů -pokrývačské práce -sádrokarton -dřevěné podlahy -kompletní půdní vestavby -střechy na klíč -montáž dřevěných chat, pergol, obkladů -montáž lešení -pronájem pojízdných věží.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Služby: -zpracování dřeva(pila). Prodej: -dřevo.

Práce: -pokrývačské -nové střechy -rekonstrukce střech -opravy střech -instalace střešních oken -opravy krovů -klempířské -okapy -svody -lemovky -zámečnické -bezpečnostní mříže -vrátka -zakázkové práce z kovů.

Velkoobchod, prodej: - koupelnový nábytek - návrhy koupelnových interiérů.

Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Maloobchod, prodej: - čerpadla, domácí vodárny, tlakové nádoby, radiátory, bojlery, kotle, oběhová čerpadla, baterie, sprchové kouty, vany, dlaždice, obklady a sanitární keramika.

Prodej a montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle plynové, na tuhá paliva (biomasa ) - NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.

Výroba, prodej: -kabely pro telekomunikační, datové sítě -počítačové sítě -WAN síť na velké vzdálenosti -MAN páteřní sítě -LAN propojení samostatných počítačů v intranetu -metalické propojovací kabely -optické kabely -rozvaděče -pigtail a patchcord. Sídlo: -389 01 Vodňany -Petra Chelčického 371/II.

Služby: -demontážní práce -silážní žlaby -panelová hnojiště -panelové plochy a cesty -velkokapacitní seníky a sklady tvořené ocelovou konstrukcí, plechovým, hliníkovým opláštěním. Nabídka: -demontované silážní žlaby a jejich části -panelové prvky -silniční panely všech rozměrů.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Tesařské práce Pronájem - pojízdné lešení Montáž - pojízdné lešení Montáž - sádrokartonové konstrukce Provětrávané fasády Pokrývačské práce

Služby, řemeslo: -instalatérské práce -zámečnické práce.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Výroba, velkoobchod, prodej: -podlahy z masivu a dubu.

Realizujeme montáže sádrokartonu, přestavby a půdní vestavby.

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...