CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej: -krmných směsí -zahrádkářské potřeby -hnojiva -instalatérské potřeby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Výroba: -celoročně obyvatelné dřevěné domy.

Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Služby-řemeslo: -rozvody vody, kanalizace, topení -instalatérské práce -drobné stavební práce -solární systémy -centrální vysavače -půdní mikrofon (HYDROLUX) -zjišťování poruch vodovodních sítí -zjišťování tras metalichých kovů (VIRAX)

Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Zemní práce minibagry CAT 302.5: -kompletní realizace přípojek -základy, bazény, septiky, meliorace -čištění potoků a rybníčků -terénní úpravy a svahování -řezání asfaltu.

Služby: -stavební práce -stavby -rodinné domy -občanské stavby -certifikace ČSN EN ISO 9001:2009 -systém řízení jakosti 14001:2005 -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -jádrové vrtání od průměru 50mm do 250mm -nákladní doprava.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -stavby na klíč -stavby inženýrské -stavby občanské -technické vybavení.

Maloobchod, prodej: -čerpadla -topenářská technika a příslušenství.

Služby: -vodoinstalatérské práce -vyměření.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -truhlářství, tesařství.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Chov: -skot -býčci, jalovičky, březí jalovice, selata, jatečné vepřové, jatečná drůbež. Pěstování: -hrách. Dřevovýroba: -volné kapacity pro spolupráci v dřevovýrobě.

Stavební práce: -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových i nebytových prostor -půdní vestavby -sádrokartonové a minerální kazetové podhledy -sádrokartonové příčky a stěny včetně izolací -sádrové omítky, sádrokarton.

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Výroba, prodej: -kamenictví -výroba z kamene a terasa -hroby -urnové hroby -části pomníků -schody -sekání písem -opravy -rovnání, přebrušování, chemické čištění hrobů -doplňky -vázy, lampy, kříže.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Středisko stavební výroby: - rekonstrukce a výstavba komunikací - výstavba kanalizací, vodovodů a ČOV - výstavba a rekonstrukce mostů Středisko oprav komunikací: - pokládka asfaltových směsí - vodorovné a svislé dopravní značení - svodidlové systémy - frézování trhlin a opravy spár v komunikacích - strojní dosýpání krajnic - ...

Projektová činnost: -zaměřování a vykreslování starých stavů -návrhy rekonstrukcí objektů -studie objektů -projekty nových objektů (pro stavební povolení i realizační) -vedení staveb, technický a autorský dozor -inženýrská činnost, vyřízení stavebního povolení -zajištění a příprava podkladů pro výběr dodavatele stavby -realizace ...

Služby: -vrtání studní do průměru 140mm -záruka vyhledání vody -navrtávání kopaných studní -zemní práce.