CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Rozvody - plyn - program ZELENÁ ÚSPORÁM Topenářské práce Montáž - bytové rozvody - odpady

Pokládka - venkovní a zámkové dlažby Specializovaná stavební činnost

provádíme: - stavby rodinných domů - montáž sádrokartonu - zateplovací fasády - veškeré stavby

Jeřábnické práce pomocí strojů AD 28, AD 080, liebherr LTM 1030, 2

Štěrkovna a pískovna. Prodej: - písek - kvalitní kopaný - štěrkopísek - štuk, beton, beton+omítky i nestandartní materiály pro stavby rodinných domů, vozovek i pro betonárky - možnost zajištění dopravy.

Geodetické práce. - geometrické plány - vytyčení vlastních hranic - vytyčení staveb - mapové podklady - zaměření skutečného provedení staveb - poradenství v oblasti stavebnictví a katastru nemovitostí sídlo: Javornice 73.

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.

Výroba, prodej, servis, opravy - průmyslové armatury - čerpadla - vodoměry - uzavírací klapky a ventily

Elektromontáže, práce: - montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Stavebniny, prodej: -cihlový blok -porobeton KVK -dřevěnné štafle -sítě do betonu -zámková dlažba BEST -stavební materiál: -cement, vápno, hydrát -suché směsi -omítková zdící malta, betonový potěr, štuky, sanační omítky, lepidla (na dlažbu, pórobeton), spárovací hmota -střešní krytiny (Bituwell, Bramac, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - dřevomateriály Stavební práce: - suchá výstavba - montáže sádrokartonových systémů

Výroba, dodávka, prodej: -trouby -betonové a železobetonové trouby -trouby betonové hrdlové -trouby betonové dříkové -trouby železobetonové hrdlové -trouby železobetonové dříkové -podkladní prahy -betonové trouby na pero a polodrážku -železobetonové trouby osmihranné -šachtový a kanal. program -kanalizační šachty ...

Renovace: - dveře - schody - nábytek.

Zednictví. Zednické práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové haly. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - půdní vestavby - komíny - podlahy - kazetové stropy. Izolatérské práce. Sádrokartonářské práce.

Projektová činnost ve stavebnictví: - příprava všech stupňů projektové dokumentace pro pozemní stavby - příprava projektů pro novostavby, přístavby, nástavby.

Elektroinstalační práce. Opravy, rekonstrukce - elektroinstalace: - rodinné domy, nové kabelové přípojky, stavební rozvaděče - rekonstrukce bytových jader, přímotopné vytápění - ochrana proti přepětí - výměny hlavních jističů, změny sazby, včetně revizí a vystavení přihlášek k odběru a revizních zpráv ke kolaudaci - opravy ...

Elektromontáže, montáže: - veškeré elekroinstalace. Elektroprojekce. Rekonstrukce. - hromosvody - přípojky, připojování sporáku. Elektrorevize.

Provádění staveb. - dopravní stavby - inženýrské stavby Provádění změn a odstraňování. Výstavba, rekonstrukce: - chodníků - pozemních komunikací Návrhy na realizace: - dopravních staveb. Terénní úpravy. Víceúčelové hřiště.

Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -údržba, rekonstrukce střech Montáž izolace: -proti vodě, hydroizolace -radonu -ropné produkty -nátěry živičných střech -zateplování plášťů budov. Výroba: -klempířské prvky. Montáž: -střešní okna, oken VELUX. Montáž foliových systémů: -PVC* fólie FATRAFOL, SIKA, ALKOR. Práce s ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění výškových prací pomocí horolezecké a speleologické techniky

Truhlářství - výroba nábytku na míru dle vašich návrhů a přání

Projektová činnost ve výstavbě - zaměření - návrhy - ohlášení