CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Veškeré kominické práce: - kolaudační osvěčení komínů - revize - měření účinnosti spalin - vložkování i frézování komínů - kominické práce - vložkování komínů - kolaudační prohlídky - vystavování revizních zpráv - kontrola a čištění komínových průduchů..

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Prodej, montáž, servis, poradenství- konzultace: - vrata, brány, závory - pohony a příslušenství - panty, posuvné brány. Nákladní doprava.

Plyn, instalace, montáž, revize: -plyn - kompletní plynofikace objektů včetně projektové dokumentace - plynové spotřebiče - záruční a pozáruční servis plynových spotřebičů JUNKERS.

Provádí: - truhlářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení.

Soustružnictví dřeva. - výroba razítek - hračkářských komponentů - nožiček židlí, stolků, zábradlí, úchyty k nábytku.

Projekční práce v investiční výstavbě. Kovovýroba a prodej. Vybavení zdravotnických zařízení a kosmetických salónů.

Kamenosochařství. Práce: - kamenické.

Výroba, prodej: - truhlářství.

Práce: - natěračství, malířství.

Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Provozovna: Na Drahách 1093 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Práce, oprava, servis: - vozidel, automobilů, autoopravárenské - zámečnické, zámečnictví.

Stavební a zámečnická činnost.

Výroba, prodej: - truhlářství.

Výroba, prodej: - truhlářské práce, truhlářství.

Zemědělská výroba: - živočišná: - chov skotu - provozy - kravíny Bačetín, tel.: 494665542 Domašín, tel.: 494623282, 494623510 Kounov, tel.: 494664244 Dobruška Spáleniště - 494664512 Kounov Nedvězí (vepřín) - 494665490 - rostlinná: - brambory - OMD Kounov : 494664157. Práce truhlářské, truhlárna: - Bačetín, tel.: 494665305.