CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Projekční kancelář: - projekty rodinných, bytových domů - inženýrská činnost.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: - bazény, sauny i s příslušenstvím - bazénová chemie - vířivé vany.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Stavební práce: - zateplování budov, domů - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - výstavba rodinných domů.

Činnost: - projekce vodohospodářských staveb - projekty vodovodů, kanalizací.

Stavební práce: - sanace vlhkého zdiva: - podřezáním zdiva - drenážní systémy - odvodnění staveb, dešťová kanalizace - svislá, plošná, nátěrová izolace - sanační omítky, nátěry - chemická injektáž tlaková - chemická izolace. Sídlo: č.p. 240, 739 45 Fryčovice

Montáž: - sádrokartonové konstrukce - podhledy - příčky.

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Společnost FVA MONTÁŽE s.r.o. provádí instalace fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.