CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Stavební práce: - zateplování budov, domů - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - výstavba rodinných domů.

Činnost: - projekce vodohospodářských staveb - projekty vodovodů, kanalizací.

Stavební práce: - sanace vlhkého zdiva: - podřezáním zdiva - drenážní systémy - odvodnění staveb, dešťová kanalizace - svislá, plošná, nátěrová izolace - sanační omítky, nátěry - chemická injektáž tlaková - chemická izolace. Sídlo: č.p. 240, 739 45 Fryčovice

Montáž: - sádrokartonové konstrukce - podhledy - příčky.

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Společnost FVA MONTÁŽE s.r.o. provádí instalace fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Stavební společnost wolnystavby s.r.o.provádí rodinné domy i na klíč - hrubé stavby, rekonstrukce budov.

Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.