CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Činnost: - elektromontáže - revize elektro

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

instalace a prodej topných fólií a infrapanelu značky HEAT DECOR - autorizovaný partner

Nabízíme: - průmyslové izolace potrubí - tepelné, chladové, technické - montáže opláštění a zastřešení objektů - působíme v celé ČR

Stavební firma - zemní práce - inženýrské sítě - stavební práce na pozemních komunikacích

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Projekty a realizace novostaveb i rekonstrukcí. Návrh rodinného domu i s 3D vizualizací. Kompletní projektová dokumentace. Vyřízení stavebního povolení. Realizace a zkolaudování staveb. Spolupracujeme se zahradními architekty a designéry. Pomoc s financováním staveb.

Stavební firma. Development. Pozemní stavby, dopravní, vodohospodářské stavby.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalační a elektromontážní práce, revize - opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů - připojení a instalace elektrospotřebičů.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Autodoprava - kontejnerová přeprava, přistavení nebo pronájem kontejneru - nákladní a kamionová doprava mezinárodní i místní. Zemní a výkopové práce - realizace zpevněných povrchů.

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Zednické práce. Rekonstrukce domu, bytu. Podlahářské práce. Vyrovnávání podlah. Malířské a natěračské práce.

Podlahářské a malířské práce. Výroba a montáž: - žaluzie. Prodej, montáž: - podlahy - podlahový materiál - garnýže. Prodej a šití: - záclony - závěsy - dveře a zárubně Solodoor, PVC Gerflor, Thermofix,

Dodáváme a montujeme plastová okna a dveře, hliníková okna a dveře v lokalitách Frýdek Místek, Ostrava, Nový Jičín, Český těšín.

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59

Výroba, montáž: - hliníkové ploty - hliníkové brány - branky - zábradlí - hliníkové konstrukce.