CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - přírubové trubky - příruby - hutní materiál - šoupátka - klapky - montážní vložky - filtry - kompenzátory - sací a vtokové koše - kulové kohouty - odvaděče kondenzátu - regulátory tlaku - průhledítka - stavoznaky, vodoznaky.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - střešní okna - střešní krytiny - stavební materiál, zdící materiál, cement, omítkoviny, maltoviny atd.) - zdící systémy POROTHERM, YTONG, HASIT.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - občanské stavby. Stavební projekce - typizované rodinné domky Sídlo: - Čeladná 562

Stavební firma: - stavební projekce - rekonstrukce a výstavba rodinných domů (rodinné domy) - rekonstrukce historických budov - oprava a realizace - střechy - zateplování.

Kamenictví. Výroba, dodávka, montáž, oprava: - pomníky, krytí hrobů žulou - parapety, schodiště z kamene - obklady krbů z kamene. Služba: - sekání písma na pomníky.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která vám zajistí kvalitní a rychlou autodopravu, zemní a výkopové práce, demoliční práce nebo vrtání děr na sloupky plotu? Pak jste na správném místě! Stonawski - Autodoprava a zemní práce Třinec je rodinná firma, která působí na trhu již od roku 1989. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spokojenou ...

Kamenictví, kamenické práce: - výroba pomníků - sekání, obnova písma - broušení, leštění teraca - obklady krbů - kamenné kuchyňské desky, parapety.

Beskydská montážní, s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a montáží ocelových a ocelobetonových konstrukcí pro různé typy staveb. Nabízíme také služby v oblasti střešních nástaveb a stavby rodinných domů. Činnost: - dodávka, montáž ocelových a ocelobetonových konstrukcí - střešní nástavby - stavba rodinných domů. Máme dlouholeté ...

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: - bazény, sauny i s příslušenstvím - bazénová chemie - vířivé vany.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Stavební práce: - zateplování budov, domů - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - výstavba rodinných domů.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Stavební společnost wolnystavby s.r.o.provádí rodinné domy i na klíč - hrubé stavby, rekonstrukce budov.

Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.