CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrábí vrata, brány, nerezové náhrobní doplňky, zábradlí, ploty, ocelové konstrukce Jejich činnosti dále jsou: - obrábění - řezání oceli laserem - ohýbání na CNC ohraňovacím lisu - kovovýroba

Činnost: - projekce pozemních staveb - projekce rodinné domy

Mytien, s.r.o. je stavební společnost.

Nabídka autorizovaných projektů v oblasti architektury, stavební projekce, energetické náročnosti a inženýringu staveb. Diagnostika budov termokamerou s následným návrhem zateplení. Zajišťujeme průkazy energetické náročnosti - PENB.

Komplexní služby, návrhy, realizace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární systémy (EPS) - detektory, dálkové ovladače, snímače, sirény - kamerové systémy, kamery. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Instalace osvětlení. Revize: - elektrická zařízení. Montáž, rekonstrukce, ...

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé zámečnictví, které se zabývá výrobou a renovací výfuků automobilů, máme pro vás tip. Firma Michal Škarka Zámečnictví se specializuje na opravy a úpravy výfuků pro osobní i závodní auta. Nabízí také vnitřní ochranné rámy do všech značek vozů, které zvyšují bezpečnost a stabilitu vozu. Ať už potřebujete ohnout ...

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Velkoobchod a maloobchod: - zemními vruty Bayos a Krinner, kvalitní alternativa betonových základů rodinných domů (dřevostaveb) - také prodáváme i tzv. hobby řadu zemních vrutů pro montáž svépomocí.

Pořez a zpracování dřeva. Prodej: - OSB desky - stavební řezivo - stolařské řezivo.

E - shop: - dřevomateriál pro zahradu. Výroba frézované kulatiny, palisád, kůlů.

Prodej, servis: - čerpadla do studní a vrtů vodní, kalová, oběhová a ponorná včetně veškerého příslušenství a náhradních dílů - kompletní domácí vodárny. -bojlery a ohřev vody Prodej: - PE a PPR trubky - zahradní hadice.

Tesařství, tesařské práce. Výstavba a rekonstrukce krovů. Dřevostavby. Půdní vestavby. Dřevěné mosty a lávky. Bednění schodišť. Dřevěné schodiště. Palubkové obložení. Dřevěné podlahy. Dřevěné fasády. Překládané stropy. Altány a pergoly. Přístřešky pro auta. Zahradní domky. Sádrokarton.

Činnost: - geodetické práce - oceňování a odhady nemovitostí.

Činnost: - stavební projekce - architektonické studie.

Pořez, řezání, zpracování, prodej, impregnace: - dřeva, řeziva. Výroba, dřevovýroba: - stavební řezivo, dřevo (fošny, desky, trámy, hranoly) - střešní krovy, latě (podle projektu). Nákup, výkup: - jehličnaté výřezy - kulatina. Broušení, ostření: - pily (kotoučové, vidiové).

Kamnářství - realizace kachlových kamen, sporáků a krbů Komíny - opravy a stavby komínů

Zámečnictví Šustek. Výroba, kovovýroba, zakázková výroba: - vrata - brány, branky - brány s pohonem - panty - ručně kované ozdobné kliky - kované štítky - bytové doplňky (stojany na květiny, svícny, věšáky, kovové části věšáků) - zábradlí - ocelové dveře - vstupní, vchodové dveře - mříže - ozdobné mříže - ploty ...

Prodej: -dřevo bukové, dubové -přířezy bukové, dubové -hoblované a sušené dřevo -truhlářské řezivo -spárovky bukové -dřevní moučka - bukové RUF brikety

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Provozování: - skládka Životice - ukládání komunálních odpadů - zařízení k úpravě BRO (biologicky rozložitelných odpadů) - kompostárna - sběr, likvidace a zpracování BRO - výroba elektrické energie a tepla - sušení a prodej stolařského řeziva (buk, dub).