CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - elektromontážní práce - montáže: kamerové systémy, satelity, antény.

Stavební práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - izolace plochých střech - demoliční práce - obkladačské práce - stavební technický dozor.

Instalatérské práce, vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynárenské práce, plynoinstalace.

Rostislav Filip zajišťuje kovářské a zámečnické práce. Výroba: - brány, ploty, mříže - bytové doplňky - krbové nářadí - kovový nábytek.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - realizace střech.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba a montáž regulačních přístrojů na měření tepla.

Práce: - zemní, výkopové (KX61-3 KUBOTA) - terénní úpravy.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál šrouby, matice, vraty.

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípravné a dokončovací stavební práce.

Naše společnost působí na trhu již od roku 1993 a má dlouholetou tradici v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na prováděním pozemních, inženýrských a dopravních staveb různého rozsahu. Jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví. Dopravní stavby: - výstavba, rekonstrukce a oprava ...

Společnost Z.A.V.P.ŽLEBEK se zabývá již od roku 2008 zemními a výkopovými pracemi. Provádím výkopy kanalizací pro obce a také práce jako jsou výkopy základů, bazénů, septiků, odvodnění rodinných domů a mnoho dalších. Zemní práce: - úpravy terénů - strhávání zeminy - skrývka zeminy - rovnání povrchů pod asfalt a dlažbu - rovnání ...

Firma DAMARK LOG s.r.o. se sídlem v Příboru, část Prchalov se zabývá realizací zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také stavební a instalatérské práce. V rámci výkopových prací provádíme např. výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy základů pro bazény, výkopy pro inženýrské sítě včetně napojení vodovodních a ...

Stavební práce, demolice, zemní práce a autodoprava.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

Provozování čerpací stanice. Zajištění kompletních projektů realizace vodovodů. Správa a údržba vodovodů. Zemní a stavební práce: - stavba vodovodů a kanalizace - rekultivační a sanační práce - odbahňování - krajinné úpravy - rekonstrukce a opravy budov.

Prodej: - interiérové a fasádní barvy - lepící tmely - zateplovací systémy - stavební materiál, stavebniny. - míchání barev na počkání - sádrokartony - malířské potřeby.

Revize: - elektrické zařízení. Montáž: - hromosvody. Výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Najdete nás na adrese: Jičínská 608; 742 58 Příbor

Výhradní regionální zastoupení - prodej a poradenství technické chemie Weicon (speciální produkty pro výrobu, opravu a údržbu). Maloobchod: - chemotechnické produkty a technické speciální nářadí zn. Weicon - mazadla, lepidla, tmely, technické spreje - profesionální ruční nářadí zn. Stahlwille - profesionální nářadí zn. Knipex - ...

Výroba, dřevovýroba: - postele - matrace - lamelové rošty - nábytek (noční stolky). Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Elektroinstace, elektroinstalační práce - rekonstrukce osvětlení - překládky kabelů - instalace kabelových roštů, žlabů - instalace veřejného osvětlení - měření a regulace vytápění.

Instalatérské práce, vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - topenářské práce - plynařské práce, plynoinstalace.

Prodej, dodávka: - kanalizační technika - plastové jímky - žumpy - nádoby - přečerpávací stanice - vodoměrné šachty - kanalizační potrubí - bazény - čistírny odpadních vod malé i velké.

Naše společnost TOPITO s.r.o. byla založena již v roce 1995. Hlavním programem naší společnosti je plynofikace, montáže ústředního topení, rozvod vody, odpady a kanalizace. Postupem času jsme se začali také zabývat zasklíváním lodžií a balkónů bezrámovým syst.OPTIMI - KVADRO nebo rámovým syst. GLASA. Následně jsme rozšířili svou činnost o montáže ...