CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - kotle - podlahové vytápění.

Prodej, e-shop: -bazénové příslušenství. -bazénová chemie. -bazénová čerpadla. -solární sprchy. -tepelná čerpadla.

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - podlahové vytápění - solární systémy.

Práce, řemeslo, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Žídek Jiří se zaměřuje na prodej žump, jímek, septiků, bazénů a poskytuje služby v oblastech odpadních a kanalizačních rozvodů.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Dle požadavků zákazníka provádění u zavlhlých staveb: - průzkumy - návrhy technologických postupů - projekty - realizace sanačních prací - dodávky sanačních prostředků pro stavební firmy a svépomocné práce. Výroba a dodávka sanačních prostředků pro: - zhotovení sanačních omítek na zavlhlé zdivo - přísady POROSAN, SANOMIT - ...

Sklad. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - střešní fólie - střešní okna - solární panely - okapové systémy Sídlo společnosti: - Frýdecká 793, 72000 Ostrava - tel: 596733531, 777920315 - e-mail: obb@obb.cz.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Stěhovací služby. Stěhování všeho druhu: - byty - kanceláře - provozovny - těžké předměty: - trezory - piana - křídla. Stěhování provádíme skříňovou Avií s úložným prostorem 25m3, popřípadě dodávkou 16m3. Rozvoz uhlí, štěrku, sypkých materiálů. Malířské práce, výmalba bytů, kanceláří, provozoven a jiných prostor. Veškeré ...

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Opracování kovů na CNC i klasických strojích. Zaměření na přesnou strojírenskou výrobu, výrobu nářadí, přípravků a jednoúčelových strojů. Jedná se o technologie: - soustružení - frézování - broušení - vyvrtávání - elektroerozívní opracování.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Provozujeme kominictví v okolí Opavy, Ostravy a okolních městech a vesnicích. Nabízíme čištění a kontroly, vložkování a frézování komínů a kouřovodů. Dále nabízíme revize komínů a spalinových cest.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Hahn a syn s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se také na stavební práce a prodej a pronájem stavebních strojů.

Společnost SimpleJack se zaměřuje na nezávazné kalkulace, poradenství a realizaci různých druhů podlah do garáží a dílen. V bohatém sortimentu je možné vybírat i střešní krytinu a rohože.