CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Naše stavební společnost realizuje komplexní stavební práce. Práce: - instalatérské - zámečnické - elektroinstalační - topenářské - vzduchotechnické - plynofikace - klempířské - podlahářské - zednické, fasádnické - tesařské, pokrývačské - rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - sociální zařízení - obklady, ...

Stavební firma Vítězslav Štencel provádí stavební práce jako je výstavba domů, rekonstrukční práce, fasády, zateplování, obkladačské práce, pokládka dlažby a zednické práce.

Kateřina Kotzurová provozuje ve Slezské Ostravě kamenictví, veškeré kamenické práce, od návrhu přes realizaci.

Komplexní dodávky betonových a epoxidových průmyslových podlah. Speciální akrylátové materiály, cementové potěry. Výroba a prodej stavební chemie pro realizace průmyslových podlah.

VBS projekce s.r.o., firma působící v okrese Opava, poskytuje projekci a diagnostiku budov.

Robin Chvěja provozuje R.CH. Podlahy, která se zabývá pokládkou a servisem podlah: -vynilových - linoleum - laminátové, dřevěné - dlažba

Bc. Jan Boček je truhlářská společnost, která provozuje eshop. Na internetový obchod dává do nabídky své vlastnoručně vyráběné zboží ze dřeva. Např. bedýnky, houpačky, kryty na studny, dřevníky či zahradní nábytek.

Martin Bančík je společnost, která Vám zajistí výrobu a montáž hrobu, renovaci, broušení hrobů či renovace písma.

Jakub Schaumann je firma, která Vám dodá garážová vrata, vchodové dveře, markýzy, vjezdové brány, vnitřní a venkovní žaluzie a podobný sortiment.

Petr Hájek provozuje službu hodinového manžela, konkrétně montáž nábytku, opravy kapajících kohoutků, výměna žárovky, instalace garnýže apod.

Stanislav Mišalko se zabývá realizací stavebních prací. V rámci své činnosti nabízí například zednické, výkopové, kamenické práce, malířské práce, pokládku zámkové dlažby a žulových kostek a další. Působí především v okrese Opava. Služby: -připravené a dokončovací stavební práce  -pokládku zámkové dlažby a žulových kostek  -výkopové ...

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Maloobchod, prodej: - dveře Sepos - dveře Masonite - interiérové dveře - vchodové dveře - speciální dveře (protipožární, bezpečnostní, zvukotěsné) - zárubně - kování a doplňky. Kompletní servis od zaměření až po samotnou montáž. Centrála: - Buková 427/20, Jihlava - Horní Kosov.

Prodej: - dveře: - standardní - speciální - atypické - posuvné - protipožární - vchodové.

Společnost HAZEKO - STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Opava se zabývá komplexními stavebními pracemi. Realizujeme výstavby, modernizace a rekonstrukce stavebních objektů, rodinných a bytových domů a také stavební i technologické dodávky. Součástí naší činnosti jsou především výstavby novostaveb na klíč, rekonstrukce bytových jader, zateplování ...

Stavební činnost: - inženýrské sítě - zpevněné plochy. Komplexní zemní práce. Řízené vrtané protlaky pomocí optického navigačního systému s CCD kamerou do průměru 500 mm. Řezání asfaltu a betonu. Vrtání soupravou HILTI: - otvory kruhového průřezu do 250 mm do jakéhokoliv materiálu.

ZdeKup s.r.o.je provozovatelem eshopu a provozovny se zaměřením na zemědělské, lesní, komunální techniky, zařízení do dílny a zahrady.

Naše společnost TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a euroken, dveří a vstupních dveří, dřevohliníkových oken, HS portálů a zimních zahrad. Působíme zejména v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku, Nový Jičín a Nošovic.

Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

Výstavba: - multifunkční haly - technologií dojení, ustájení i krmení - jímky

Kamenosochařství: - kamenické práce.

Stavební dozor. Inženýrská a investorská činnost.

Jsme firma z více než 20-ti letou praxí z Kobeřic a provádíme stavební a zednické práce. Realizujeme kazetové podhledy příček, předstěn, bytových jader půdních vestaveb, obkladů, mozaiky, dlažby a zdění z jakéhokoliv materiálu. Dále realizujeme začištěni špalet po výměně oken, potěry podlah, omítky jádrové, štukové, dekorativní a rekonstrukce ...