CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
JS-trade

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
JS-trade

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
VOJTAL PROSKLENNÉ KONSTRUKCE s.r.o. prodává hliníkové okna a dveře, bezplatná konzultace.

Prodej, e-shop: - nářadí - kladiva - zahradní technika - kompresory - ruční pily - rýče - lopaty - sekačky - plotostřihy - zahradní traktory. Půjčovna, opravy, servis: - elektrické, benzínové ruční nářadí - zahradní technika. Opravy: - elektromotory - transformátory - čerpadla - převíjení cívek.

Společnost Lukniš-Stavby, s.r.o. zajišťuje revitalizaci bytových a panelových domů, výstavbu rodinných domů, mytí fasád, elektroinstalace, zámečnické a výkopové práce.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Pomůžeme Vám s opravou oken či dveří. Máme více než 20 let zkušeností a spolupracujeme s kvalifikovanými techniky. Napište nám nebo si domluvte s námi videoschůzku, kde Vám okamžitě pomůžeme s identifikací problému. Praha, Středočeský kraj, Pardubice, Ostrava

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce

Pobočky: Zlaté Hory Bezručova 144, 793 76 tel.: 584 425 307; 584 425 071 Společnost UNIGEO a.s. má více než 60-ti letou tradici, jejíž historie se odvíjí od roku 1951. V současné době jsou na poli geologicko-průzkumných aktivit a jiných příbuzných a souvisejících věd zastoupeny společností UNIGEO a.s. zejména tyto obory ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - hrubá stavba - zemní a výkopové práce - projektové dokumentace - stavební dozor.

Malování: - bytů, pokojů a domů - kanceláří a komerčních prostor Bytový designer

Prodej, velkoobchod, maloobchod - sortiment: - svařované armovací sítě - betonářská ocel - vázací drát - žebérkové a lisované pletivo - ohýbaná výztuž - třmínky - distanční prvky - plotové prvky - hutní materiál - plechy a drátky do betonu.

Projekce, projektování: - pozemních komunikací - inženýrských sítí - vodohospodářské stavby.

Stavební firma, stavba: - bytové a občanské stavby se zaměřením na lehké konstrukční systémy - komplexní sádrokartonové konstrukce - montované stropní podhledy vč. svítidel, - dvojité podlahy - půdní vestavby vč. zateplení, - sklocementové fasádní prvky.

Řemeslnické práce: - strojně zámečnické práce (strojní) - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - frézařské práce, frézování - CNC obrábění - dělení materiálu.

Firma Pavel Myšák se sídlem v Nelešovicích v okrese Přerov se zabývá stavebními pracemi, zejména zednickými a obkladačskými.  Provádíme např. výstavbu krbů, rekonstrukce domů, obkladačké práce, rekonstrukce koupelem, pokládku keramických obkladů a dlažeb a další služby.   Pokud hledáte profesionálního a zkušeného stavebníka, který Vám pomůže s ...

Rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Stavební firma THERM, spol.s r.o. realizuje: - výstavba rodinných domků - rekonstrukce, revitalizace - zateplování - střechy. Výroba a montáž: - plastová a hliníková okna, dveře - výměna oken.

E-shop, prodej - vířivé nafukovací vany SSpa - příslušenství SSpa - přípravky pro údržbu vody Půjčovna - mobilní vířivky SSpa Bezúdržbové ploty - dřevoplast

Práce: -obkladačské -podlahářské -zednické

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.