CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Společnost Josef Morkus se zabývá realizacemi staveb z přírodních ale i konvenčních materiálů. Zejména pak hliněnými omítkami, spárováním roubenek, konopnými izolacemi, marockým štukem a souvisejícími činnostmi při rekonstrukcích starých domů, památkových objektů, anebo stavbě nového nízkoenergetického domu. Praxe v oboru a znalost materiálu nám ...

Stavba, dodávka, montáž, projekce, oprava, rekonstrukce: - technologické celky - čerpací stanice - úpravy vod - čistírna odpadních vod - zařízení vodojemů. Výroba: - čistírny odpadních vod pro rodinné domy, hotely - komponenty z plastů - zásobní nádrže, kalojemy, jímky, poklopy, septiky - plasty PE, PP.

Čistírny odpadních vod, úpravny vod, čerpací stanice. Pobočka Brno: Jugoslávská 9 61300 Brno Tel.:538 700 871. Pobočka Zlín: Třída T.Bati 1547 760 01 Zlín tel.:602 504 734. Pobočka Postřelmov: Klubovní 340 789 69 Postřelmov Tel.:583 437 698.

Výroba a dodávka: - potrubních dilatačních dílů - kompenzátory. Pozemní, průmyslové a vodohospodářské stavby. Montáž, opravy a revize: - vyhrazené plynové zařízení - montážní vložky - pomocné průmyslové armatury.

Výroba, export, distribuce, prodej: - cementotřískové desky CETRIS: - bez povrchové úpravy - s povrchovou úpravou.

Ing. Michal Gerla má v nabídce náhradní díly na bagry, provozuje půjčovnu minibagru.

Vojtěch Šuba se zaměřuje na čištění a revize komínů a na vložkování a frézování.

Krby. Zateplování - kontaktní nebo bezkontaktní EKORAW - stavby - rodinné domy - budovy. Schodiště. Sádrokartony. Zemní práce - výkopové práce. Rekonstrukce - obklady - dlažby. Realizace a rekonstrukce - RD. Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra.

Stavební činnost Doprava a mechanizace Půjčovna stavební techniky Prodej stavebních strojů Prodej stavebního materiálu Prodej tech. plynu Air Liquide Těžká nákladní přeprava Práce jeřábem Demag Mobilní plošiny

Dodavatel vyfukovaných plastových systémů pro rozvod vody a vzduchu: - zpracování plastů - recyklace plastových směsí - vodici vřetenové manžety - plastové systémy pro rozvod vody - vzduchové kanály pro sušičky - kondenzační nádrže pro sušičky.

Stavební společnost: - stavby občanské výstavby - průmyslové staveby - inženýrské sítě - rekonstrukce občanských i průmyslových budov - speciální vyzdívky pecí z šamotových cihel.

Zemní a výkopové práce. Demoliční a bourací práce. Nakládací a manipulační práce. Autodoprava.

Společnost REGENA, spol. s r.o. se specializuje na odtavovací stykové svařování kolejnic všech běžných tvarů, regeneraci kolejnic a výrobou přechodových kolejnic pro přechod z jednoho tvaru kolejnice na druhý. Dále mezi naše služby patří manipulace s kolejnicemi soupravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizace, zámečnické a kovářské práce. ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop Echemie: - ochrana dřeva - Lignofix - bazénová chemie - dezinfekce - hydroizolace - stavební chemie - geotextilie - barvy laky - autokosmetika Tectane.

Společnost Vrtaspol s.r.o. se sídlem v Partutovicích v okrese Přerov se již téměř 20 let zabývá jádrovým vrtáním a řezáním betonu. Na základě dlouhodobých zkušeností vám vždy navrhneme optimální řešení vašeho problém a vybereme tu nejefektivnější technologii tak, aby byl vámi zadaný projekt dokončen včas a za předem dohodnutých cenových podmínek. ...

Prodej: - spojovací materiál - ruční nářadí - plastové krytky - zahradní nábytek - vybavení domácnosti.

Zpracování: - belgický hliníkový systém REYNAERS a ALIPLAST. Výroba, montáž: - hliníkové okna, dveře - zimní zahrady - posuvné dveře - prosklené střešní světlíky - prosklené fasádní systémy - prosklené interiérové příčky. Sídlo: - Brno - Zábrdovice, Příkop 838/6.

Kamenictví - vlastní výroba nových pomníků - opravy a rekonstrukce starých pomníků - sekání a obnova písma přímo na hřbitovech - žulové desky pro použití např. na parapety, schodiště, obložení krbů - žulové opékací desky

Realizace průmyslových podlah: - nátěry a stěrky z pryskyřice - laminace jímek, nádrží - frézování, tryskání a broušení podkladu - čištění a renovace podlah.

Půjčovna stavební a zahradní techniky: - drobná stavební mechanizace - vibrační desky a válce - hutní pěchy - čerpadla - brusky - malé elektrocentrály - zahradní mechanizace. - pásové bagry 1-1, 5 tuny

Průmyslové podlahy: - epoxidové podlahy - polyuretanové podlahy umělé tenkovrtvé epoxidové teraco - dekorativní podlahy - pancéřové podlahy - opravy schodů - frézování podlah - pevnostní nátěry.

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Stavební společnost: - průmyslové stavby - zemědělské stavby - monolitické konstrukce - betonové podlahy - tenkovrstvé, lité podlahy - výstavba rodinných bytovách domů . Práce: - pokládka dlažeb, chodníků - zemní práce, terénní úpravy - drobné stavby.

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.