CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej: - tvárnice - pálené cihly - komínové systémy - přívěsné vozíky - garážová sekční vrata

Práce: -elektromontážní. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

Činnost: - rekonstrukce bytových jader, koupelen - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - koupelnový nábytek

Geodetické práce: -geometrické plány. -vytyčení hranic pozemků.

Činnost: - pronájem pracovní, montážní plošiny - výškové práce Pobočka: Plzeň U Ježíška 11

Služby: - jeřábnické práce - zemní a výkopové práce - kovošrot - výkup železného šrotu, barevných kovů

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalace

Stavebniny. Naše služby: - maloobchod, velkoobchod stavební materiál - stavební prokjektová činnost - stavební řemeslné práce - dodávky a montáž střešních krytin, zateplování - servis a opravy osobních a nákladních automobilů, autobusů, přívěsů a návěsů - autoelektro servis - pneuservis - výroba betonu, výrobky z betonu. - ...

Truhlářské práce: -kuchyňské linky -skříně vestavěné -předsíňové stěny -skříňky do obývacích pokojů -jakýkoliv nábytek z lamina.

Truhlářství, výroba: - dveře - schody - postele - kuchyně

Koupelnové studio. Velkoobchod, maloobchod: -obklady, dlažba. -vybavení koupelen. -fasádní barvy, omítky. Služby: -návrhy koupelen. -rekonstrukce bytových jader.

Zpracování: -stavební projekce. -architektonické návrhy. -návrhy interierů.

Truhlářství. Výroba: -zahradní altány. -pergoly. -přístřešky. -dřevěné ploty. -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej, montáž: -interiérové dveře. -zárubně.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky. -autolaky. -nátěrové hmoty. -brusiva, maskovací materiál. Služby: -míchání barev. -míchání autolaků. -dohledání odstínu dle dodaného vzorku.

Práce: -zemní, výkopové. -traktorbagr, minibagr.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -renovace nábytku

Zakázková výroba oken, dveří, nábytku, chovatelských potřeb a veškeré truhlářské práce.

Instalatérské a topenářské práce, zámečnictví, opravy strojů a zařízení s uvedením do provozu.Opravy vodních i hydrau- lických čerpadel a motorů.Dále nabízím dlouholeté zkušenosti s opravami a seřizováním lakovacích linek a boxů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné