CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Čištění studní a vrtů Plzeň a okolí. Doplňkové práce okolo studny.

Stavební společnost BONA FIDE Plzeň, s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukce staveb i historických budov. Mezi naše další aktivity patří developerská činnost. Sídlíme v obci Kyšice u Plzně. Stavební firma, výstavba, stavební práce: - rodinné, bytové domy - průmyslové, ...

Činnost: - služby při přípravě a řízení realizace investičních projektů - inženýrská činnost - projektové činnost

Měření emisí kotlů spalujících plynná paliva. Školení a zkoušky topičů nízkotlakých kotelen. Revize plynových zařízení, poradenství.

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál - kanalizační potrubí.

Malby Mareš Vám zajistí kompletní malířský, lakýrnický a tapetářský servis domů, bytů, kanceláří a fasád, včetně jejich zateplení. Specializujeme se na výmalbu novostaveb a objektů po rekonstrukci převážně v Plzni a okolí. Své služby poskytujeme již více než 20 let.

Výškové práce horolezeckou technikou v Plzni. Opravy střech - čištění okapů - nátěry konstrukcí - opravy fasád - mytí a čištění hal - mytí oken - rizikové kácení stromů - schazování sněhu a ledu ze střech

Velkoobchod a maloobchod: -prodej a pokládka veškerých podlahových krytin. Plovoucí podlahy: -plovoucí korková podlaha -plovoucí podlaha z přírodního linolea -dýhovaná plovoucí podlaha. Koberce: -průmyslové koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Dřevěné podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenství: -pokládka ...

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Tesařství Kebrdle - tesařké práce - výroba krovů - výroba a montáž pergol, altánů, plotů.

Stavebně inženýrsko projektový ateliér - projekční činnost.

Činnost - montáž fotovoltaických elektráren - montáž elektronických protipožárních zabezpečovacích systémů a bezpečnostních zabezpečovacích systémů.

Stavební a realitní činnost - výstavba bytových domů - developerská činnost.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatické a inteligentní rozvody - alarmy, domácí telefony - osvětlení.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - posuvné brány - křídlová vrata - schodiště.

ThermoInstal - projekce vytápění. Služby - projektová dokumentace kotelen teplovodních i parních výměníkových stanic, horkovodních i parních tepelných sítí, podzemních i nadzemních otopných systémů budov.

Prodej - plastová okna - plastové vchodové dveře - hliníkové dveře.

Stavební činnost - dopravní stavby - zemní práce.

Elektromontážní práce: - rozvodny - výstavba trafostanic - elektrické přípojky NN, VN.

Montáž: - fotovoltaické systémy, panely - malé větrné elektrárny.

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Práce: - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž solárních, fotovoltaických systémů. Stavební práce: - rekonstrukce interiérů.