CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.

Hodinový manžel - domácí práce a opravy - menší stavební úpravy bytů - opravy elektro a montáž elektro spotřebičů - opravy a výměnu instalace.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí. Stavební činnost - rekonstrukce budov - bytová výstavba.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...

Práce, služby: - tesařské - pokládka plovoucí, parketové a dřevěné podlahy - montáž sádrokartonu

Zpracování recyklovaného kabelového PVC. Výroba - podlahové desky - zátěžové podlahy - zátěžové rošty - podlahy kamínkové - komponenty pro dopravní značení.

Malířské práce - malování panelových bytů.

Stavební činnost - rekonstrukce průmyslových objektů - kompletní dodávka staveb.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů i rodinných domů - rekonstrukce koupelen - půdní vestaveby a podkroví - zateplování fasád - truhlářské práce.

Stavební činnost - výstavba občanská a průmyslová - monolitické konstrukce - revitalizace bytových domů - fasády. Dodávky stavebního materiálu. Nákladní doprava - přeprava stavebních hmot. Půjčovna stavební mechanizace.

Služby v oblasti vody, topení a plynu - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalace, plynařské práce.

Stavební činnost - realizace staveb: rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových domů, zateplování rodinných a bytových domů, novostavby rodinných domů - dozorování staveb, stavební dozor - inženýrská činnost.

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Prodej, montáž - plastová a hliníková okna a dveře - venkovní a vnitřní parapety - žaluzie, rolety.

Služby: - servis, montáž, prodej tepelných čerpadel - instalatérské i topenářské práce

Služby: -elektrorevize, opravy elektro, montáže -přeprava těžkých strojů a zařízení -geodetická zaměření jeřábových drah, jeřábů -statické výpočty

Stavební práce: -stavby objektů na klíč -rekonstrukce -modernizace -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -výstavba rodinných domů na klíč -práce štukatérské a restaurátorské -obklady fasád KLINKER.

Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -hydroizolační -sádrokartonové -izolatérské -tesařské -truhlářské -projekční včetně prodeje materiálu.

Výroba: -pro automobilový průmysl, stavebnictví, zdravotnictví a další -hadičky, trubky, pásky, fólie, -různé profily. Výroba: -polotovary pro truhláře -zdravotní pomůcky. Vytlačování plastů, plastové profily. Zpracování termoplastů - měkčené i houževnaté PVC, HDPE, LDPE, PP, ABS, PUR a další. Vlastní příprava směsí ...

Firma REPLAST PRODUKT, spol. s r.o.. s tradicí od roku 1993 se zabývá zpracováním recyklovaného kabelového PVC. Naše výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného kabelového PVC. Největší portofilo tvoří podlahové desky pro vnitřní i vnější účely. Dále vyrábíme komponenty pro dopravní značení. Aktivně obchodujeme s Evropou, včetně Ruska. Výroba, ...