CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - oplocení.

Stavební firma, zednictví: - zednické práce - montáž sádrokartonu - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, staveb - obklady, dlažby.

Kamenické práce, zpracování kamene: - kamenné obklady, dlažby - pomníky - zahradní architektura - broušení kamene.

Práce: - podlahářské - pokládka veškerých podlahových krytin - renovace parket.

Stavební činnost - zednické práce - výkopové práce - malířské práce - obkladačské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce starých a poškozených budov, propustů, mostů - sanace - zpevňování staticky porušených konstrukcí - statické zajištění staveb - mikropilotáže - zednické práce - izolační práce.

Naše stavební firma Kočínec se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, nebytových prostor, koupelen a rekreačních chalup. Půdní vestavby, přístavby, podsklepení, garáže, zámkové dlažby. Bourací a výkopové práce, úpravu terénu, odvoz suti, zeminy a dalšího odpadu. Kvalita práce je prvořadá a ta je podmíněna ...

Služby - měření a regulace, výstavba kotelen - montáže: slaboproudé rozvody, kamerové systémy - podlahové vytápění. Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce.

Truhlářství Ex - zakázková výroba nábytku - postele - skříně - komody - dveře.

Truhlářství. - výroba kuchyní, vestavných skříní, schodů, dveří, oken.

Instalatérské a topenářské práce - rozvody studené i teplé vody, kanalizace, topení, podlahového topení.

Autodoprava - dovoz písků, štěrků, drtí, betonu, dřeva, uhlí - odvoz objemného odpadu, suti. Zemní práce - výkopové práce minibagrem a bagrem od 3, 5 t do 15 t.

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví - kominické práce - čištění a kontrolu spalinových cest - frézování komínů - vložkování komínů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Krovy Šmídl - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Výroba, opravy a montáže. Ocelové konstrukce nerezové i hliníkové: -haly, včetně oplechování, tepelných izolací, jeřábových drah -lávky, schodiště, zábradlí, oplocení -protihlukové bariéry, zasklívání do rámů, billboardy -dopravní značky. Technologická zařízení: -regulační klapky, kouřovody -manipulační zařízení -revize, konzervace ...

Nákladní autodoprava. Výstavba: -fotbalová hřiště s povrchy třetí generace -sportovní areály -travnatá hřiště -víceúčelová hřiště a umělé sportovní povrchy - rekonstrukce -travnatá hřiště Prodej: -speciální hnojiva. Regenerace a ošetřování: -travnatá hřiště. Prodej: -travní osiva -automatické závlahové systémy.

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Ploty a pletiva. V nabídce naleznete čtyřhranné pletivo poplastované (PVC) i pozinkované (Zn), Uzlové lesnické pletivo, svařovaná ohradová pletiva, okrasná pletiva, sloupky a boční vzpěry, příslušenství k pletivům a plotům, plotové díly, bavolety, podhrabové desky, farmářské pletivo, dráty (Fe, Zn a PVC) natáčené, Ostnatý drát (Zn a PVC), ...

Společnost PGOkno s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku plastových oken i dveří z velmi kvalitního profilového systému Kömmerling s kováním ROTO. Produkty dodáváme, jak pro běžné rekonstrukce, tak i pro nízkoenergetické a pasivní domy. Do naší nabídky patří také parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu. Sídlíme ve městě Třemošná, okres Plzeň - ...