CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen - pokládka dlažby a obkladů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domků sruby - dřevostavby, sruby.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a opravy elektrických zařízení - revize. Vodoinstalatérské, topenářské práce - výměny radiátorů, kotlů, bojlerů, sanity - kompletní řešení odpadů.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - parkety

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Návrh, montáž, servis: - optické, metalické kabely - strukturovaná kabeláž - sváření optických vláken.

Výroba, montáž, e-shop: - plastová okna, dveře

Výstavba, servis, provozování: - solární elektrárny Činnost: - návrh a realizace infratopení Wellina - prodej, montáž a servis vzdušných solárních panelů SolarVenti

Služby: - stavebně truhlářská a tesařská výroba.

Dodáváme a odborně montujeme kompresory a průmyslové chlazení. Zajišťujeme kompletní servis kompresorů od návrhu přes analýzu, revizi po dodávku a montáž. Dále nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv značky Permon. Prodej nových i repasovaných kompresorů. Pojízdné stavební kompresory zn.Kaeser. Kompresory Schneider.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Stavební činnost - realizace rodinných domů - bytová i nebytová výstavba - stavby na klíč - rekonstrukce objektů, půdní vestavby - renovace fasád, - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace - stavební dozor.

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen. Úklidové služby - úklid domácností, bytů a kanceláří. Hodinový manžel - běžné opravy v domácnosti - domácí práce.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Výroba z plastu - septiky, jímky - vodoměrné šachty - bazény - autoplasty - krmítka, doupata, nádrže.

Společnost Miroslav VERBIČ - STŘECHA KOMPLET realizuje veškeré druhy střech na klíč. Provádíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce včetně izolací plochých střech, montáže střešních oken i oprav komínů. Zakázky vykonáváme v lokalitě do 70 km od Plzně. Prováděné práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž ...

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Půjčovna a servis stavebních strojů - malé stavební mechanizace i těžké stavební stroje. Další provozovna: Pod Dálnicí 1361 332 02 Starý Plzenec

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž podlahového vytápění - mechanické čistění odpadů a kanalizace.

Projekce, výstavba: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Prodej, e-shop: - pletivo - plotové dílce - lesnické pletivo - svařované, chovatelské sítě - gabiony - sloupky, podhrabové desky, zemní vruty.