CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Zámečnictví, kovovýroba, výroba: -pálení laserem -dělení plechu a pálení tvarových výpalků do tloušťky 20 mm laserovým paprskem -CNC ohýbání -pro ohýbání jsme vybaveni 15 CNC ohraňovacími lisy do maximální délky 3 m a 130 tun lisovacího tlaku -svařování -svařování tenkých i silných plechů, svařování v ochranné ...

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce. Velkoobchod a montáž: -topenářský a plynoinstalační materiál -vodoinstalační materiál -sanita.

Autolakovna. Práce: -autolakýrnické -autoklempířské. Prodej: -akrylátové barvy.

Truhlářství Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje

CNC obrábění Robotizované a ruční svařování Zkružování a ohraňování Zámečnické práce

ELEKTRO Fedák Maloobchod, prodej. -elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -elektrické nářadí (Narex, Protool).

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Práce: -instalatérské -topenářské -montáže rozvodů vody, odpadů, kanalizace a topení.

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -korkové podlahy -zámkové plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -lina -koberce.

Prodej: -dřevěné parkety -parketové vlysy -kazetové parkety -prkna -korky -koberce -lina -dveře, zárubně -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -renovace veškerých dřevěných podlah.

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Potřebujete levné a přesto kvalitní česká okna či žaluzie? Obraťte se na nás! Prodej a výroba plastových oken a dveří, výroba eurooken. Nabízíme plastová okna OTHERM, dřevěná eurookna, hliníková okna, dveře, garážová vrata Hörmann, vrata - brány, průmyslová vrata, stínicí technika Climax, markýzy, žaluzie, parapety. Komplexní služby - zaměření, ...

Výroba - pergoly - altány - zahradní domky - stání pro auta Realizace a rekonstrukce - střechy

Zámečnictví: -lisařské práce -kování na válendy s úložným prostorem -drobné zámečnictví.

Restaurátorské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářská nábyek - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (interiérový, atypický) Dodávka - schodiště

Koupelny na klíč. Práce: -rekonstrukce koupelen -renovace, vložkování van. Prodej: -sanitární keramika -obklady, dlažby -koupelnový nábytek.

Stavební bytové družstvo. Pronájem vlastních nemovitostí. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavební montážní práce.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.

Truhlářství. Truhlářské práce -okna, eurookna -vchodové a interierové dveře.

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Nabízíme pásové pily BOMAR, PILOUS a TM-Jesenice, pilové pásy AMADA, vázací prostředky, pilové kotouče, brusivo a nářadí. Samozřejmě stroje usadíme, ukotvíme a zaškolíme obsluhu. Provádíme i kompletní servis pásových pil.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.