CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Práce: -stavební -zemní -výkopové.

Plynoservis. Opravy: -plynospotřebiče.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Výroba, montáž, prodej: -ploty -pletivo -sloupky -příslušenství.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.

Revize, montáž, opravy a prodej: -plyn venkovní a vnitřní rozvody plynu, revize průmyslové plynovody -topení opravy, rekonstrukce, nové -voda vnitřní (domovní) rozvody regulace a čištění -odpady vnitřní (domovní) rozvody a čištění -rekonstrukce koupelen baterie sanita -solární technika dodání, montáž ...

Výroba: -elektrické rozvaděče.

Projektování elektrických zařízení. Vodoinstalatérství. Zednické práce. Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Elektrikářské práce. Profesionální kamera CANON (stejná kvalita jako v TELEVIZI): -video studio -svatby, maturitní plesy.

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Sklenářství: -sklenářské práce -rámování -prodej silikonů, tmelů -izolační dvojskla.

Instalace a dodávky: -topení -vody -plynu. Opravy: -bojlerů -el.motorů -čerpadel.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál -stavební doplňky.

Revize tlakových nádob a kotlů: -parní a kapalinové kotle -nízkotlaké kotelny.