CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Kovovýroba: - kovoobrábění - CNC obrábění - zámečnické práce.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře -interiéry.

Tomáš Suttý prodává: - okenní technika - stínící technika - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Jaroslav Vyšata dodává hromosvody na klíč včetně revizní zprávy. Nabízíme Vám - montáže, opravy, revize hromosvodů - doprava zdarma ( montáž po celé ČR ) - cenová nabídka zdarma. Hromosvod nainstalujeme na: - rodinné domy - bytové domy - školky, školy - kostely - haly a jiné průmyslové objekty - solární elektrárny.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Činnost: - těžba a prodej dřeva Výstavba, realizace, provoz: - fotovoltaické elektrárny

Maloobchod, prodej: -železářství -elektro -barvy, laky -bytové doplňky -sanitární zboží -radiátory, kotle ústředního topení -čerpadla -drogerie.

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.

Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Provádíme rekonstrukce bytu, koupelny na klíč. Poradíme vám jaké kvalitní vybavení jako sprchové kouty, vany, umyvadla pořídit, aby vám co nejdéle sloužily. Zednické a instalatérské práce.

Prodej, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ruční nářadí, zahradní techniku a pracovní ochranné pomůcky, obalový materiál, outdoorové oblečení, diamantové a brusné nástroje, svařévací techniku, drogerie..atd.

Nákladní doprava. Zemní práce. Výstavba a opravy komunikací. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Prodej: -střešní krytiny -klempířské prvky + nářadí. Péče o zeleň: -realizace zahrad -rizikové kácení stromů.

Služby: -architektonické studie -stavební projekty -inženýring – vyřizování stavební administrativy -požární zprávy

Služby: -zajišťujeme výhradní prodej pro základové zemní vruty Krinner v západních Čechách -zemní vruty jsou základy bez betonu

Truhlářství. Umělecký truhlář: -restaurátorství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -kulečníky.

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Stavební firma: -stavby domů na klíč -zednické práce -sádrokaronářské práce -servis plynových kotlů značky BUDERUS -zemní práce. Služby: -autoservis

Prodej, bazar a pronájem manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - stavební technika - teleskopické manipulátory - zemědělská technika - komunální technika.