CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Prodej, montáž: -topení, voda, plyn -koupelny -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP -otopná tělesa RADIK, KERMI, DIANORM -potrubní systémy OSMA, PIPE-LIFE, EKOPLASTIK, SUPERSAN -zdravotní keramika JIKA, KERAMAG, RAVAK, AGNERPLAST, ...

Prodej: -stavební materiály pro stavbu a opravu komunikací -pásky STRATOS ARS -asfaltové zálivkové hmoty -silniční program -geotextilie netkané a ktané -speciální vyztužovací materiály do asfaltu -geomříže, geotextilie geokompozity -nádrže na naftu a instalace.

Provádíme veškeré elektroinstalace včetně rekonstrukcí a oprav. Zajišťujeme přihlášky a revize k stávajícím i novým odběrům. Nabízíme montáže a opravy domácích telefonů.

Stavby, dozory staveb, projekty, inženýrská činnost, velkoobchod stavebnin.

Výkopové práce: -práce moderním strojem řady FERMEG 965 -lžíce 400mm, 600mm, 900mm -hloubkový dosah až 6m -nakládání čelním nakladačem -úprava terénu svahovací lžící -přibližování dřevní hmoty -těžební práce motorovou pilou.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Prodej: -květiny -zelenina -keramika Práce: -malířské -sklenářské.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Elektroinstalace bytových a nebytových prostor, průmyslových objektů, kanceláří a škol, zemědělských budov, rodinných domů a rekreačních objektů sportovních a kulturních zařízení. Kabelové rozvody včetně zemních prací. Veřejné osvětlení. Hromosvody. Opravy elektroinstalací všeho druhu. Revize elektro a hromosvodů.

Stavební činnost: -opravy a rekonstrukce -na klíč -venkovní dlažby -fasády -zemní práce.

Elektromontáže. Revize. Projektová dokumentace.

Montáž a revize: -elektrická zařízení NN a VN. Prodej: -elektroinstalační materiál. Výroba: -rozvaděče.

Elektromontáže, revize, opravy: -včetně sektorových kabelových rozvodů -VO (veřejné osvětlení) na objektech: -účelových -průmyslových -bytových -zemědělské výstavby. Zajištění kompletních slaboproudých rozvodů a zabezpečovací techniky.

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...

Specilizujeme se na výrobu a montáž krovových konstrukcí střech, opravy krovů, sbíjené příhradové vazníky, pergoly, zahradní domky, zastřešené terasy, chatky, dřevostavby, sruby s finské borovice, bednění betonových schodišť, dodáváme a montujeme venkovní terasy a obklady fasád z WPC, a z tepelně upravené finské borovice( dlouhá životnost bez ...