CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč - zateplování budov - obklady, dlažby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - zateplování fasád - zednické práce - strojní omítky - sádrokartonářské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Výroba, prodej: - barevná skla - obklady kuchyně, stěny - pracovní desky - výplně dveří

Truhlářství. Výroba - dveře, okna - kuchyně - skříně - postele - pergoly.

Kamenictví - kamenické práce. Klientské centrum - adresa: K Nouzovu 446, 267 12 Loděnice u Berouna. Obchodní oddělení Praha - adresa: Zborovská 43, 150 00 Praha 5 - tel. 251 510 693.

Služby - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - inženýrská činnost - projekce staveb.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a půdních vestaveb na klíč - obkladačské - zednické práce - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Výroba, prodej a pronájem přenosného skládacího tanečního parketu. Nabídka vybavení pro hotely, restaurace a kavárny.

Specialista pro vybavení interiérů Apokork studio je specialista pro vybavení interiérů, od roku 1994 máme 40.000 spokojených zákazníků. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dveře, vestavěné skříně, plastová a hliníková okna, venkovní žaluzie a předokenní rolety, garážová vrata, markýzy. Montáže provádíme vlastními zaměstnanci.

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT se zaměřuje na provádění instalatérských a topenářských prací. Dodáváme a montujeme rozvody vody, topení, plynové kotle, elektrokotle, podlahové vytápění i tepelná čerpadla. Naši další činností je revize a strojní čištění kanalizace. Sídlíme ve městě Hořovice. Topenářské, plynařské práce, dodávka, montáž: - ...

Práce: - zemní, výkopové, bagrování - nákladní autodoprava (odvoz odpadu, stavební suti) - stavební - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - strojní omítky, zateplování - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Potřebujete nové topení? Chcete provádět rekonstrukce topení nebo plynu? Obraťte se na instalatéry a topenáře z firmy KOVO Johan! Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost na trhu. Cenové nabídky zpracováváme zdarma po zaměření nebo z dodané projektové dokumentace. Nabízíme ...