CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Činnost: - projektové práce ve stavebnictví.

Práce, výstavba, služby: - zemní - ruční výkopové - pokládka dlažby - řezání asfaltu, betonu - vodovodní, kanalizační řady - přistavení, odvoz kontejnerů - zametání chodníků, komunikací.

Činnost: - zemní, výkopové práce - bourací práce - nákladní autodoprava - odvoz suti, zeminy Prodej: - písek

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - izolace plochých střech.

Internetový obchod, e-shop: - hodinky - nářadí Swiss+Tech.

Činnost: - zpracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) - energetické audity a posudky - kontroly klimatizačních systémů. Projekce: - vzduchotechnika - vytápění - technická zařízení budov (TZB).

Práce: - elektroinstalatérské - silnoproudé elektroinstalace - montáž hromosvodů.

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Vzorková prodejna, realizace: -koupelny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalatérský materiál -sanitární keramika. Montáž, prodej a servis: -zastřešení bazénů.

Specializace na stavební chemii pro sanaci betonu, průmyslové podlahy, injektáže, ochranu ČOV, přísady do betonu a kosmetiku betonu.

Realizace půdních vestaveb, montáže sádrokartonů, příček a podhledů včetně instalatérských a elektromontážních prací.

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární zboží - vybavení koupelen

Velkoobchod, prodej: -voda -topení. -vodoinstalační materiál -topenářský materiál.

Špičková technologie zastřešení bazénů: -celoplastové -příslušenství.

Práce: -obkladačské a dlaždičské -sádrokartonářské -podlahářské -úpravy interiérů -elektroinstalační -instalační

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Klempířství a pokrývačství a tesařství kompletní dodávky střech firma vznikla v r. 1994 a dodnes funguje.