CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Prodej, pronájem a servis pracovních plošin.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Zámečnictví, nástrojářství a kovovýroba.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Naše služby: - restaurování starožitného nábytku - výroba historických replik - opravy a renovace nábytku.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - elektro. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrotechnický materiál - značky Moeler EATON, Kanlux, ETI, ABB a Schneidet UNICA, HAUPA, Philips, Polyprofil a Kopos - kompletační materiál - kabely - rozváděče - elektroměrové a pojistkové skříně DCK, ČEZ - zásuvky a vypínače - světla a svítidla. Služby: - kopírování.

Přeprava - sypké materiály písek, suť, odpad Demoliční práce včetně nakládky Přípravné práce pro stavby a zahrady

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy

Prodej, autorizovaný distributor - průmyslové technologie pro automobilový, letecký, železniční a lodní průmysl - prvky pro lepení, izolování, ochranu, broušní, leštění, čištění - samoregulační topné kabely - termoizolační hmota - elektropříslušenství

Nabízíme práce: - lakýrnické, malířské - sádrokartonářské - podlahářské - truhůářské - zateplování domů, bytů, fasád a střech - impragnace dřeva - lepení kazetových stropů - tapetářské - protipožární nátěry.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Služby: -realizace obchodních jednotek -správa a údržba nemovitostí -monitoring technologií, odečet energií -ochrana objektu -havarijní služba -stavební a elektro projekce Revize: -elektroinstalace -vzduchotechnika -zdravotechnika -požárně bezpečnostní řešení -zabezpečovací systémy

Práce: -výškové Služby: -péče o stromy -výsadba stromů -odborné řezy -bezpečnostní vazby -ošetření dutin -kácení