CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské.

Montáž - domácí vodárny Kompletní rozvody ústředního topení Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Rekonstrukce koupelen v bytových jádrech Vodoinstalační práce - rekonstrukce stoupacích i lezatých rozvodů vody a odpadů v panelových domech

Truhlářství. výroba nábytku na zakázku

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Výroba: - ploty - mříže - kovový nábytek a nářadí.

Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - benzínové stroje - zahradní technika - ruční nářadí - stavební chemie - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej, maloobchod, pokládka: -podlahových krytin -PVC -koberců -linoleum -parkety -plovoucí podlahy

Služby: -kopírování. Výroba: -razítka. Projekce: -vodohospodářské služby. Vazba: -diplomové práce.

Prodej: - obklady. Distribuce: - technologie na zpracování keramických hmot.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. - kácení rizikových stromů - mytí oken - úklid sněhu ze střech

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, brusiva - stavební chemie, tmely, autokosmetika.

Nabízíme služby ve výrobě průmyslového vybavení a v oboru zámečnictví.

Provádíme: - stavební a řemeslné práce - výstavba, rekonstrukce domů či průmyslových staveb.

Výroba, prodej, montáž: -plastové dveře -plastová okna PLUSTEC izolační dvojskla, těsnění EPDM -výlohy -zimní zahrady. Prodej, montáž: -sítě proti hmyzu -žaluzie -hliníkové venkovní parapety R.B.B.* -vnitřní parapety plastové, dřevotřískové -venkovní rolety plastové, hliníkové, nadokenní, předokenní -sklepní ...

Výškové práce horolezeckou technikou: - opravy a nátěry fasád - tmelení panelových spár - opravy šikmých střech - opravy a nátěry klempířských prvků - nátěry konstrukcí - kácení a prořezávání stromů - instalace reklam a zábran proti holubům.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Dodávky, montáž: - podlahy. Prodej koberců.

Výroba, prodej, montáž: -požární, protipožární okna, dveře a stěny -eurookna -schody, pergoly, zimní zahrady - vybavení interiéru

Činnost: - malířské práce - lakýrnické práce - dekorační techniky - šablony - bordury - lepení ozdobných lišt a rozet - nátěry fasád - drobné zednické práce - montáže SDK.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Stavební sdružení JA-Sal. Práce: - zednické - pokladačské a obkladačské Realizace: - stavby na klíč - hrubé stavby - opravy komínů či montáže nových těles.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.