CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Stavební činnost - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce.

Elektroinstalační práce - elektroinstalace rodinných domů - slaboproudé rozvody - hromosvody - montáž: zabezpečovací a kamerové systémy.

Společnost PICASSO STYL s.r.o. vyrábí a dodává nadstandardní exteriérové dveřní výplně HPL, PVC a hliníkové.

kominické práce, práce ve výškách s využitím horolezecké techniky

Prodej, montáž, revize - komíny, krby, kamna - vložkování, frézování komínů.

Koupelnové studio, prodej - obklady, dlažba - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Stavební práce - rekonstrukce budov - elektroinstalační práce - sádrokartonářské práce - tesařské práce.

Projekční ateliér - projekty staveb. Výstavba - pozemní, inženýrské a průmyslové stavby.

Studio bytových jader Vernek.cz - koupelnové studio - vybavení koupelen - sanitární keramika - obklady, dlažby. Rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Stavební činnost - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - montáž, revize hromosvody - instalace inteligentní domácnosti, kamerové a bezpečnostní systémy.

Elektroinstalační práce - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Firma Jiří Legner poskytuje služby v oboru topenářství a rozvodu plynu. Provádíme odbornou montáž, opravu a servis automatických kotlů na tuhá paliva zn. Benekov. Mezi další služby, které mohu svým zákazník nabídnout patří také vyřizování kotlíkové dotace, odborné poradenství, výpočet tepelné ztráty objektu a další. Práce, řemesla, služby: - ...

Oprava, servis: - stavební stroje - hydraulické systémy, hydraulické válce. Práce: - soustružnické.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - vypracování dokumentace pro stavební povolení, prováděcí dokumentace, pasport staveb - vyřízení stavebního povolení

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Služby - průzkumné práce v oboru inženýrské geologie, hydrogeologie a geotechniky - geotechnické průzkumy - vypracování hydrogeologických posudků - pasportizace objektů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Výškové práce - montáž, údržba a opravy hromosvodů - čištění, opravy a nátěry fasád - kácení a prořezávání stromů.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.