CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výrobní program společnosti ŠROUBY Krupka s.r.o. je orientována především na přesné a speciální výrobky s vyšší pracností. V našem širokém sortimentu naleznete šrouby, čepy, matice, kolíky a především přesné výkresové součásti. Sídlo firmy naleznete na adrese Nádražní 127, Krupka, okres Teplice. Výroba, prodej: - spojovací materiál - ...

Stavební práce, zemní a výkopové práce, půjčovna stavebních strojů

Výroba - mříže - schodiště - zábradlí - ploty - ocelové konstrukce Kovovýroba

Výroba a prodej: - sanitární keramika - koupelnové a kuchyňské armatury.

Výroba, montáž a prodej krbů, krbových vložek, kamen a jejich veškerého příslušenství, včetně rozvodů vzduchu. Dále nabízíme služby: - kamenictví - poradnu - projekty na klíč.

Provádíme servis na plastových, dřevěných, hliníkových oknech a dveřích s celoobvodovým kováním (u dveří je to vícebodové zamykání), kde zajišťujeme jejich bezproblémový chod a dostatečnou těsnost.

Vodohospodářské stavby, zkráceně VHS, je jednou z nejvýznamnějších stavebních firem v severozápadních Čechách. Naše společnost je na trhu již od roku 1953, díky tomu má již mnohaletou praxi. Stavby: - vodohospodářské - pozemní - dopravní (silnice, dálnice, mosty, křižovatky, chodníky, parkoviště) - průmyslové - inženýrské Inženýrské ...

Sklárna SOUŠEK s.r.o. se specializuje na výrobu skleněného nábytku a izolačních tvárnic ze skla. Vyrábíme i skleněné zboží na zakázku. Sklárna, výroba ze skla: - skleněný nábytek, příčky - tepelně izolační skleněné tvárnice, luxfery. Sklenářské práce: - broušení skla - fazetování skla a zrcadel. Zakázková výroba: - interiérové ...

Topenářská a potrubářská firma OLPET s.r.o. Montáže, opravy, rekonstrukce, revize: - tepelná zařízení - kotelny - ústřední vytápění - výměníkové stanice - potrubní rozvody - parovody - horkovody - tepelná čerpadla - solární systémy Působíme v rámci celé ČR, máme dlouholeté odborné zkušenosti. Těžiště naší činnosti je především ve ...

Zámečnická výroba, zednické práce, montáž

Stavební firma NAO s. r. o. provádí kompletní dodávky staveb od vypracování projektové dokumentace, provedení stavebních prací a rekonstrukcí, včetně inženýrských činností technického dozoru i odborného poradenství. Naše sídlo najdete v Teplicích. Stavební firma, výstavba, stavební práce, služby: - novostavby - bytové domy, rodinné domy - ...

Půjčovna, pronájem nářadí: - vrtačky, kladiva, - brusky, rozbrušovačky, - pily, kladiva, - dlažby, obklady, - vysoušeče, topidla, míchačky, - vysavače, opalovačky, svářečky, - nakladače, bagry.

Velkoobchod, maloobchod: - instalatérský a topenářský materiál - sanitární keramika

Prodej, servis a půjčovna kompresorů, pneumatického nářadí a vytápěcích, odvlhčovacích a klimatizačních zařízení. Montáže rozvodů stlačeného vzduchu. Úprava stlačeného vzduchu, pneumatické prvky, automatizace, armatury. Výroba tlakových hadic.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Služby - poradenské činnosti ve vodním hospodářství - přípravné a projektové dokumentace - inženýrská činnost.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce budov, rodinných domů - rekonstrukce koupelen - monolitické stavby.

Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Činnost: - výpočty, komplexní řešení osvětlení - elektroprojekce - elektromontáže. Prodej: - hutní materiál - betonářská ocel.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynových zařízení - plynové kotle.

Služby: - technický dozor investora - inženýring - projektový manažer