CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma Valach - Celosklo se specializuje na výrobu ze skla. Dodáváme a montujeme: - skleněné dveře kyvné - skleněné posuvné dveře - skleněné stěny a skleněné příčky - skleněné sprchové kouty - skleněné dveře do sprchy - skleněné zástěny - skleněné obklady - pochozí skla.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Projekce a realizace: - kořenová čistička - biotopová koupaliště - koupací jezírka

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Činnost: - strojně-technologického projektování pro potrubní rozvody.

Práce: - malířské, lakýrnické a tapetářské

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský a vodoinstalační materiál - komínové systémy - plynařský materiál - kotle Immergas - nerezové zásobníky, tepelná čerpadla - kamna

Poskytujeme servis, opravy a čištění kanalizací 24 hodin denně! Havarijní služba v kteroukoliv denní či noční hodinu. Dále provádíme: - vysokotlaké čištění kanalizací - opravy poškozeného potrubí kanalizace - prohlídky kanalizací kamerovým systémem - revize kanalizace a prohlídky kanalizačních trubek - havarijní čištění neprůchodné ...

Truhlářství. Výroba: - eurookna a dveře (i dřevěné). Materiály: - borovice, smrk - dub, meranti a jiné fixní nebo napojované profily. Působnost celá ČR**. Přizpůsobení stylu a požadavkům stavby. Repliky originálů. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Dřevěné vnitřní dveře z masivu. Požární dveře dle dohody.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy -zateplování fasád -rekonstrukce budov -rekonstrukce koupelen

Truhlářství, stolařství. Výroba: - kuchyně - bytový nábytek - zahradní nábytek. Výroba z lamina i z masivu.

Výroba - pergoly - altány - dřevodomky Truhlářství - nábytek - ploty - schody

Výroba elektroinstalačního materiálu: -pojistkové hlavice -pojistkové spodky -jistící systém NEOZED -objímky -příchytky NIEDAX -ostatní drobný elektroinstalační materiál.

Výroba - mříže, ploty, zábradlí - kovová vrata. Zámečnické práce. Kovovýroba.

Práce s autoplošinou - nástřiky střechy - kácení stromů - polepy billboardů - výškové práce.

Prodej a montáž: - trezory - bezpečnostní dveře - zámky a kování

Služby. -projekce interiérů a exteriérů

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Jsme specializovaný obchod zabývající se distribucí ručního nářadí TONA EXPERT, které se vyznačuje především vysokou kvalitou. Nářadí je šíří sortimentu vhodné pro kompletní vybavení dílen i servisů.