CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní a výkopové práce: - přípojky - drenáže a odvodnění - bazény - základové pasy - provádění terénních úprav - vjezdy - přeprava zeminy a materiálů.

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Stavební firma. Výstavba rodinných domů v Trávníku u Kroměříže. Rekostrukce domů a bytů. Průmyslové stavby. Zatepletní, zatplování domů v programu zelená úsporám. Realitní činnost. Pronájem a prodej domů a bytů. Správa a údržba nemovitostí. Služby: -hypotéky, úvěry, stavební spoření, pojištění

Maloobchod, prodej: -koberce -záclony -bytové doplňky -textil -povlečení -peřiny z dutého vlákna -peřiny pro alergiky a astmatiky -čistírna peří -šití peřin i atypické rozměry -francouzské peřiny.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Silnoproudé, slaboproudé instalace.

Stavební firma: -projekce a výstavba pasivních domů -zateplování domů -okna, dveře. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - italské, keramické obklady a dlažby, sprchové kouty, vany - skleněná otopná tělesa do koupelen - přírodní kámen

Práce: - malířské - natěračské - dekorační - renovace.

Provádíme výstavbu rodinných i bytových domů na klíč, zakládání staveb včetně základových desek, kompletní rekonstrukce koupelen a bytů, přebudování panelákových jader i bytů, malířské, natěračské, štukatérské a zednické práce, zateplování fasád, stavbu zděných příček i sádrokartonových konstrukcí či stropů, výměnu plastových oken a jiné. Snažíme ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Zednictví, stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - omítky - pokládka venkovní dlažby - montáž sádrokartonových konstrukcí

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartony - komíny - izolatérské práce - montáž a zapravení plastových oken

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

-Přípravné práce pro stavby

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Zednictví

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Průmyslové elektroinstalace. Komplexní elektroinstalace rodinných a bytových domů. Systém inteligentní domácnosti. Slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace.

Projekční +stavební firma. - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstrukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Společnost Renova střechy provádí tesařské, pokrývačské, klempířské a natěračské práce po celé ČR, hlavně v regionu Kroměříž, Vyškov. Specializujeme se i na oplechování architektonických detailů, ochranné nátěry střechy, okapů. S námi bude Vaše nová střecha dodána na klíč během několika týdnů, včetně okapového systému. Provádíme i ...

Práce: -truhlářské, stavební truhlářství - výroba nábytku z lamina i ze dřeva.