CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, opravy: -vysokozdvižných, paletových vozíků -návěsné a nesené, samojízdné postřikovače -náhradní díly na VZV a postřikovače -repasované VZV a postřikovače -trysky na postřikovače -navigace Výroba: -postřikovače, střešní okna, světlíky.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Montáž, rekonstrukce: - střechy - krovy - okapy - rýny. Práce: - tesařské: - montáž vaznicových sestav - pokrývačské: - krytí všemi druhy krytin - klempířské: - měď, pozink, titanzinek, plastový systém. Služby: - zajištění a dodávka materiálu: - šindele a lepenky BRAMAC, TONDACH, KM BETA. Montáž: - ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - postele z masivu - zahradní domky.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - schodiště - bytový nábytek.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Zámečnictví, nástrojářství Broušení nástrojů. Truhlářství. Výroba nábytku.

Stavební firma - kompletní výstavba.. Truhlářství.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba, dřevovýroba, prodej: -okna, eurookna: -kastlová, zdvojená -dytermrotokování + normal kování -dveře: -vnitřní i venkovní z masívu nebo lepené technologie -schodiště, schody -interiérový nábytek: -kuchyňské linky, kuchyně, obývací stěny, ložnice ...

Truhlářství, podlahářství: -kuchyňské linky -stoly, židle -dřevěné skříně, postele -pergoly -dětské pokoje. Provozovna ulice Mlýnská, Bystřice pod Hostýnem.

Zakázková výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, obývacích stěn, ložnic a vestavěných skříní.

Stolařství, stolárna. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (masiv, lamino): -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský nábytek -postele -vestavěné skříně -včetně elektrických spotřebičů -bytové doplňky na zakázku -okna a dveře včetně montáže.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - restaurace

Realizace: - podlah - PVC, vinyl, koberce. - dveře. Eshop, internetový obchod, prodej: - bytové dekorace a doplňky.

Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Podlahářské práce, podlahářství: -volná pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (koberců) -kladení, lepení, pokládání: -podlahoviny PVC* a koberce -lepení: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahoviny -lino -koberce -penetrace a nivelační hmoty -tmely -disperzní a chemoprenová ...

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

VYBAVENÍ AUTOSERVISŮ A PNEUSERVISŮ V současnosti nabízíme v našem sortimentu kompletní vybavení pro autoservisy a pneuservisy - montážní stroje, vyvažovačky, zouvačky, veškeré nářadí, závaží a další sortiment. Toto zboží můžete nakoupit v našem e-shopu nebo v sídle naší firmy v Chropyni. NEJVĚTŠÍ ČESKÝ VÝROBCE MATERIÁLŮ NA OPRAVY ...

Truhlářství, stolařství. Výroba na zakázku: -truhlářská, stolařská. Výroba, montáž, zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -vestavěné skříně -kuchyně: -kuchyňské kouty -dezén: v provedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... doporučení tvaru, materiálu, kování -zabudování i ...

Výroba, prodej českého nábytku: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele - matrace - dětské pokoje - skříně a komody Prodáváme kvalitní nábytek od českých a slovenských výrobců.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor. Zednictví.

Realizace střech. Pokrývačství, tesařství. Klempířské práce. Montáž střešních oken Velux i Fakro. Nátěry střech, čištění vapkou aj.

Internetový obchod, eshop, prodej: - luxusní dekorativní barvy a omítky od firmy Rivedil Italia - stěrky do interiéru, kuchyně, koupelny - doplňkový materiál k podlahám a stěnám.

Prodej, montáže: - zasklení, zasklívání balkonů a lodžií AluPlus - balkonové sítě. - hliníkového zábradlí - interiérové příčky. Realizace: - zimní zahrady, altány. Rámový posuvný zasklívací systém je vhodný pro zasklení lodžií, balkónů a výklenků domů, pro dělicí příčky interiérů i pro výrobu zahradních altánů.