CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -stavby na klíč -zateplení, zateplování fasády -realizace střechy - klempířské a pokrývačské práce -inženýrské sítě. Práce -demolice -zemní a výkopové -kompletní stavební práce.

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Stavební práce -rekonstrukce domů -rodinné domy na klíč -občanské stavby. Působnost Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj. Výroba armatur z betonářské oceli.

Montáže, opravy, revize: - plynové kotle, kondenzační kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla. Měření emisí.

Dřevařská výroba. Pojízdná, mobilní pila - pořez dřeva, kulatiny na míru. U Vás doma vyrobíme z Vašeho dřeva stavební řezivo. Prodej veškerého stavebního řeziva - trámy, fošny, desky, střešní laty. Umíme zajistit i obkladové palubky, podlahové palubky, OSB desky apod. Prodej palivového dřeva: - tvrdé listnaté dřevo – dub, buk, ...

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Výroba, dřevovýroba, stolař, truhlář: -nábytek - masiv, dýha, lamino: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny, dětské pokoje, skříně -stavebně truhlářská výroba: -okna, dveře, vrata.

Stavební firma. Zateplení fasád. Zednické práce. Sádrokartonářské práce Obklady, dlažby. Malířské práce.

Stolařství, podlahářství. Výroba nábytku. Výroba schodů a dveří z masivu a dýhy.

Výroba: - stroje pro potravinářství průmysl - dílce pro letectví, přístroje Práce: - CNC elektroerozivní obrábění, obrábění na CNC strojích - mechanické povrchové úpravy kovů: - CNC soustružení a frézování - broušení, laserové značení - svařování - zámečnictví.

Společnost BEMA Nedakonice s.r.o. sídlící v okrese Uherské Hradiště se zabývá především prodejem lešení, šalovacích stojek, nájezdových lyžin a stavební mechanizace. Nabízíme vám lešení, stojky, stavební kozy, příslušenství k lešení, shozy na stavební suť a hliníkové nájezdy na auto, která vám dopravíme nejen do velkých měst Praha, Plzeň, Brno ...

Stolařství Smetana je rodinná stolařská a truhlářská firma, zabývající se především výrobou nábytku z masivu a lamina. Vyrobíme, dodáme a smontujeme postele, kuchyně, skříně, obývací stěny, kancelářský nábytek a prostě veškerý nábytek na jakýkoliv si vzpomenete. Sídlo máme v Podolí u Uherského Hradiště - Zlínský kraj. Stolařství, ...

Velkoobchodní a internetový prodej: -nářadí -nástroje -železářství.

Stavební a zednické práce: -montáže sádrokartonových desek a podhledů -rekonstrukce bytových jader, koupelen. -půjčovna lešení. Sídlo firmy: - Boršická 494, Dolní Němčí 687 62.

Fotovoltaika. Nabíjení elektromobilu.

Služby: - provoz tepelných zdrojů - montáž tepelných zařízení - montáž a servis solárních ohřevů TUV a vytápění - záruční a pozáruční servis a opravy - revitalizace vytápění obytných domů - návrhy vytápění a automatických provozů kotelen - rozúčtování topných nákladů.

Stavebniny. Velkoobchod, prodej: - stavební materiáy - barvy a laky - nářadí - voda-topení-plyn - zahrada - palivové dřevo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodovodní baterie -hydroterapeutické vany -sanitární keramika -vybyvení koupelen -Španělské koupelny -značková stavební keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozce do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Prodej, dovoz: -stavební a sušené řezivo -palivové dřevo -palubky. Stolařství. -masivní nábytek -drásaný -vstupní dřevěné vrata z masivu -rustikální podlahy -rustikální nábytek - kuchyň, obyváková stěna, skříně -zahradní nábytek. Zakázkové kování: -zámky a kliky -západky, panty a závěsy na vstupní dveře nebo vrata -nohy stolů, ...

Stavební činnost - výstavba inženýrských sítí - vodohospodářské stavby.

Provádí: - údržby a opravy dálnic, silnic, místních komunikací, jejich součástí a příslušenství - pokládka asfaltových koberců - živočných směsí - frézování, vysprávky vozovek - dlaždičské práce.

Technologie nerezavějící oceli. Výroba, velkoobchod, prodej: -regulační a spojovací armatury z nerezových ocelí: -pro dopravu tekutin v potravinářském, chemickém a farmaceutickém průmyslu.