CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej: - repasované montážní plošiny - náhradní díly na montážní plošiny. Výkup: - montážní plošiny. Pronájem: - montážní plošiny s obsluhou i bez. Servis, revize - montážní plošiny. Přestavby vozidel na montážní plošiny. Školení: - obsluha montážních plošin.

Prodej: - barvy - laky. Natěračské práce. Malířské práce. Drobné zednické práce.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníkové okna a dveře - posuvné dveře HS portál a PSK - garážová vrata - doplňky k oknům - hliníkové systémy.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, veškerý stavební materiál: - atypické obklady pro exteriér i interiér VASPO STONE - obkladové materiály STONE PANEL - dveře a okna STOLBUD CZ - zdící materiál - omítky - střešní okna - stavební izolace - komíny - sádrokartonové systémy - nářadí pro řemeslníky - ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.

Chov afrických šneků kaviárových Helix aspersa maxima. Chov je zaměřen na produkci šnečího kaviáru a chovem kalibrovaných dospělých šneku na zpracování masa. Umělecké kovářství a zámečnictví: -brány, ploty, mříže, zábradlí, svícny, nábytek, zahradní nábytek, vinotéky, závěsné obaly na květináče, vývěsné štíty, regály, zrcadla. -sortiment ...

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.

Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy. Balicí práce, balení zboží.

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Služby: - Vodoinstalace - Kanalizace - Koupelny - Ústřední vytápění - Podlahové vytápění - Tepelné čerpadla - Solární systémy - Domácí vodárny - Kotelny - Kotle na všechny druhy paliv - Krbové vložky - Akumulační nádrže - Plynoinstalace

Stavební firma, práce: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -rodinné domy a domky -rodinných domků a domů -dřevodomky, dřevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasivní stavby. Práce: -stavebně truhlařské konstrukce -stavebně tesařské konstrukce.

Prodej, dodávka, montáže, instalace, realizace, servis: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody, voda -TOPO, topení, podlahové vytápění -PLYNoinstalace, instalace plynu, servis plynových spotřebičů -plynových spotřebičů -solární panely, kolektory -rozvody potrubí - ocel, měď a plast -vodárny, ...

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Prodej, e-shop - aerosoly, technická chemie - průmyslová lepidla - průmyslové spreje - omašťovaše - čističe.

Prodej: - urnové desky a pomníky ze sklosilikátu - sklosilikátové obkladové desky - dekorativní stoly a stolové desky - dělící stěny, obkladové desky a fasády.