CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výstavba modulárních dřevostaveb - rodinné domy, kanceláře

Půjčovna lešení. Pronájem, doprava, montáž a demontáž lešení Stavební činnost. Výstavba a rekonstrukce objektů. Půdní vestavby. Fasády a střechy. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader. Izolace domů. Pokládka: - podlahy - dlažba.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Malířství a natěračství . Malířské a natěračské práce: - nátěry fasád - interiérové malby - dekorativní úpravy .

Tesařské práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletní dodávka střech.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Nerez zábradlí, branky, ploty.

Dodávka, montáž a rekonstrukce ocelových konstrukcí, ocelových hal a opláštění různých objektů.Prodej izolačních sendvičových panelů BROLLO, KINGSPAN, TRIMO. -výroba ocelových konstrukcí -zateplení průmyslových objektů a hal -opláštění trapézovými plechy -půjčovna pracovních plošin -jeřábnícké práce -autojeřáby. Reference: ...

Prodejna nářadí OSTROH, spol. s r.o., kterou naleznete v Uherském Ostrohu a která provozuje také internetový obchod, nabízí příležitostným kutilům i profesionálním řemeslníkům široký sortiment pracovního nářadí a ochranných pracovních pomůcek a to včetně možnosti zapůjčení vybraných vrtaček, pil nebo brusek. Široký sortiment v přehledně ...

Stavební a obchodní společnost. Stavební činnost: - bytová, občanská, průmyslová výstavba, zemní práce, demolice, rekonstrukce. Služby: - architektonické, inženýrské, projekční. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní do 3, 5t sklápěč - nákladní kontejnerová do 7t - zemní práce Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí, ...

Maloobchod, prodej: -nástroje pro: -kovoobrábění -dřevoobrábění -nářadí: -pneumatické -elektrické ruční -svářecí technika -kotvící technika -zahradní technika. Půjčovna, půjčování, servis, oprava: -elektrické ruční nářadí.

Kupelnové studio, rekonstrukce koupelen. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -koupelnový nábytek -sanitární technika -lepidla, spárovací hmoty ... -nářadí pro obkladače -žulové mramorové desky (parapety). Sídlo: - Huštěnovice 111, 687 03.

Podlahářství. Prodej, montáž, opravy - dřevěné podlahy - vinylové, plovoucí podlahy, parkety, PVC a koberce - broušení a lakování parketových a palubkových podlah.

Umělecké kovářství a zámečnictví Čertova kovárna. Poskytuji návrhy, realizace, montáže kovaných výrobků, doplňků pro exteriéry a interiéry. Užitá kovařina, brány, ploty, mříže, zábradlí. Bytové a krbové doplňky, kovaná plastika, vše za použití klasických kovářských postupů a moderních technologií. Svou firmou navazuji na dlouholetou ...

Společnost Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště působí po celé ČR v oboru výstavba dřevostaveb a sádrokartonářské práce. Montujeme dřevěné, nízkoenergetické domy a také dřevěné terasy, domky a kůlny ze dřeva. Sendvičové dřevostavby realizujeme na klíč - jedná se o nízkoenergetické stavby plně srovnatelné se zděnými domy. Výstavba sendvičové ...

Nátěry fasád, střech. Dekorativní stěrky. Interiérové malby. Nástřik tapet.

Dodávka: - plastová okna, dveře - hliníková okna - plastohliníková okna. Obchodního zastoupení společnosti Slovaktual s.r.o.

Stavební práce: - zateplování fasád - montáž sádrokartonu - renovace balkonů - zednické práce - obklady, dlažba.

Dodávka a montáže: - zařizovací předměty koupelen - solární systémy - elektrokotle - plynové kotle - kotle na tuhá paliva - kotle na biomasu - krby - centrální vysavače - domácí vodárna. Rozvody: - ústřední topení - podlahové topení. - vody, kanalizace - plynu

Služby v oblasti developerských projektů: -právní -jednání s veřejnou správou a klienty -marketing a prodej projektu -výběrová řízení -stavební dozor -public relations.

Kamenické, kamenosochařské, restaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, nahrobní doplňky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pískovcových a mramorových pomníků -výroba a instalace krbových, parapetních, schodových a pracovních desek ze žuly. Prodej a montáže náhrobních doplňků.

Zakázková výroba akvárií a terárií: - mořské akvária - akvária na míru - živé obrazy.